Bir Nevruz Kutlaması Daha Kürtçü Terörün Propagandasına Dönüştü: HDP'nin Düzenlediği Etkinlikte, PKK'nın Elebaşı Öcalan İçin Sloganlar Atıldı

TAKİP ET

İstanbul Yenikapı Meydanı'nda, Kürtçü HDP tarafından düzenlenen "Nevruz ateşiyle özgürlüğe" programına bir kez daha Kürtçü terörün gövde gösterisinde dönüştü.

İstanbul Yenikapı Meydanı'nda, Kürtçü HDP tarafından düzenlenen "Nevruz ateşiyle özgürlüğe" programına bir kez daha Kürtçü terörün gövde gösterisinde dönüştü.

Aykırı'nın haberine göre, polis koruması altında gerçekleşen etkinlikte toplanan kalabalık, Kürtçü terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar attı.

Kürtçü HDP'nin de terör propagandası yaptığı belirtilen etkinlikte, IKBY bayrakları açıldı.

 

Polis, etkinlik esnasında Kürtçü terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan için slogan atan ve PKK bayrakları açan gruba müdahale etti. Kerim Müdür adlı Twitter kullanıcısının paylaştığı bilgilere göre çok sayıda terör sempatizanı gözaltına alındı. 

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu, HDP İstanbul Milletvekili Züleyha Gülüm ve birçok siyasi parti ve kitle örgütü temsilcisi de kutlamalara katıldığı belirtildi.

 

Nevruz newroz pkk hdp yenikapı