Bir Pitbull, 6 Yaşındaki Çocuğu Yaraladı

TAKİP ET

Pitbull cinsi bir köpek, kendisini sevmek isteyen 6 yaşındaki Hüseyin Çınar Avcı'yı yaraladı.

Pitbull cinsi bir köpek, 6 yaşındaki Hüseyin Çınar Avcı'yı ısırdı. İzmir'de  meydana gelen olayda Hüseyin Çınar Avcı (6), komşusunun bahçesinde zincirle bağlı olan pitbull melezi köpeği sevmek istedi.



Köpeğin saldırmasıyla acı içinde çığlıklar atan çocuğun sesini duyan anneannesi yardıma yetişti. Çocuk köpeğin saldırısıyla başı, kolu ve kulağından yaralandı.



İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun baş, kol ve kulağına dikiş atıldığı bildirildi.



Çocuğun ailesi köpek sahibinden şikayetçi olurken yaralanan Hüseyin yaşadıklarını "Köpeği sevmeye çalıştım. Bir anda pitbull bana saldırdı. Başımdan kan akmaya başladı. Anneannem ve köpeğin sahibi geldi. İçlerinden birisi köpeği alıp kuyruğundan çekip beni kurtarmış. Kolumda yara var, kafamda dikiş var" ifadeleriyle anlattı.



Hüseyin'in babası Mehmet Avcı ise aile olarak psikolojik olarak zor günler geçirdiklerini belirterek "Haberi ilk aldığımda köpek ısırdığını bilmiyordum. Bir hayvansever olarak köpeğin sahibinden şikayetçi oldum. Çocuklarım da hayvanları çok sever. Bu tür saldırgan köpeklerin insanların ve özellikle çocukların çevresinde olmaması gerekiyor. Köpeğin ağızlığının takılı olması ve insanlara ulaşamayacak şekilde bağlanması gerektiğini düşünüyorum. Bu sadece bizim başımıza gelmedi, ilk değil. Haberlerde sürekli görüyoruz, bu duruma bir önlem alınmasını istiyoruz" dedi.

4 Yaşındaki Çocuğa 2 Pitbull Saldırdı

Pitbull Saldırısına Uğrayan 4 Yaşındaki Asiye'nin Ailesi Tehdit Ediliyor

Pitbull Saldırısına Uğrayan Asiye'ye Yüz Siniri İçin Yama Ameliyatı Yapılacak

Pitbull Saldırısına Uğrayan Asiye Ateş'in Doktoru: Kafasında Saçlı Doku Yok

izmir hüseyin çınar avcı pitbull köpek saldırısı yaraladı