Bir Polis Daha Sınırını Unuttu! Sokak Röportajını 'Sanki Provokasyon' Diyerek Böyle Engelledi

TAKİP ET

Bursa'da sokak röportajı yapan bir muhabirin yetkilerini ve sınırlarını unutan bir sivil polis tarafından ithamlar yöneltilerek engellendiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Bursa'da bir 'Sen Ne Dersin' isimli bir YouTube kanalı için içerik üretmek amacıyla Kent Meydanı'nda bulunan bir muhabir, sokak röportajı yaparken bölgede bulunan bir sivil polis tarafından engellendi.

Sosyal medyada kısa süre içerisinde yayılan ve birçok kullanıcı tarafından paylaşılan görüntüleri izleyenler polisin davranışına 'kamu görevinin verdiği gücü kötüye kullandığı' yönünde eleştiriler getiriyor.

Bölgede halkın sükun ve güvenliğini sağlamak göreviyle bulunan polisin yetki ve sınırlarını unutarak halka sorular yönelten muhabire 'Sen siyaset bilimci misin', 'Siyaset bilimci gibi konuşuyorsun', 'Provokatif bir şeyler yapmaya çalışıyorsun sanki' gibi ithamlarla yöneltiyor. Muhabirin cevaplarını da dinlemeye tahammül edemeyen polis, kısa süre içerisinde röportajı engellemek amacıyla sorular yöneltilen vatandaşları dağıtıyor.

sen ne dersin youtube muhabir sivil polis siyaset bilimci gibi konuşuyorsun provokatif bir şeyler yapmaya çalışıyorsun sanki