Bir Ruh Hastası, Sokak Köpeğine İşkence Etti: Ayaklarını, Kuyruğunu ve Boğazını Kesip Çuvala Koydu

TAKİP ET

Bir ruh hastası, Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir sokak köpeğine işkence etti. Zavallı köpek, ayakları, kuyruğu ve boğazı kesilerek öldürüldü. Bu da yetmezmiş gibi bir çuvala konularak araziye atıldı. Menfur olayın ardından Marmaris Hayvan Hakları Derneği tepki gösterdi.

Marmaris'te yaşayan 17 yaşındaki Ö.D., bir süre önce mahallede dolaşan bir sokak köpeğini beslemeye başladı. Beslediği köpekle aralarında zamanla dostluk oluştu.

Her gün mahalleye gelen can dostunu besleyip onunla oynayan Ö.D., geçen hafta sonu patili dostu gelmeyince onu merak etti. Arkadaşlarıyla can dostunu mahallede ve arazide aramaya başladı.

"Bugün hayvana zulüm yapan, yarın insana yapar"

Ö.D. ve arkadaşları, 6 saat süren arama sonucunda köpeği, Marmaris-Muğla Karayolu'nun 21'inci kilometresinde bulunan Çetibeli Mahallesi'nde yol kenarındaki bir arazide çuval içinde buldu. Talihsiz köpeğin işkence gördüğü; boğazı, kuyruğu ve dört ayağı kesilerek öldürüldüğü görüldü.

Marmaris Hayvan Hakları Derneği (MAHAKDER) Başkanı Tülay Yıldız, "Ne yazık ki bu tür vahşetleri son dönemlerde sıkça duymaya ve görmeye başladık. Bir sokak köpeğine işkence edilmiş; dört ayağı, kuyruğu, boğazı kesilmiş ve çuvala konularak bağlanıp atılmış. Bunu yapan insan olamaz ve böyle bir davranışı gerçekleştiren kişi ruh hastasıdır. Yetkililere çağrımız, bu vahşeti yapan mutlaka bulunmalıdır. Konunun takipçisi olacağız. Bugün hayvana zulüm yapan, yarın insana yapar" dedi.

Hayvan cinayeti hayvan katliamı Muğla marmaris sokak köpeği hayvana işkence patili dostlarımız MAHAKDER Marmaris Hayvan Hakları Derneği Tülay Yıldız sokak köpeği