Bir Rus Oligark Daha Pencereden 'Gizemli Şeklide' Düşerek Öldü

TAKİP ET

Eli kanlı Rus diktatörü Putin'i eleştiren isimlerden biri olan Pavel Antov, Hindistan'da kaldığı lüks otelin "penceresinden düşerek" hayatını kaybetti.

İşgalci Rusya'nın oligarkları gizemli şekilde pencereden düşmeye devam ediyor. İşgalci Rusya'nın dev sosiş şirketi sahibi Pavel Antov, tatil için gittiği Hindistan'da hayatını kaybetti.

66. doğum gününü kutlamak için arkadaşlarıyla gittiği Hindistan'ın Rayagada bölgesinde lüks bir otelde kalan Antov'un otelin üçüncü katındaki pencereden düşerek hayatını kaybettiği belirtildi.

Antov'un ağır yaralı halde otelin havuzunda bulunduğu ve kaldırıldığı hastanede hayata veda ettiği belirtildi.

Eli kanlı Rus diktatörü Putin'in kontrolündeki Rus basını olayın intihar olabileceğini ileri sürse de, olay öncesinde Antov'un Hindistan tatiline birlikte gittiği arkadaşlarından birinin de geçen hafta kalp kriz sonucu ölmesi son zamanlarda yaşanan oligark ölümlerini akla getirdi.

Antov da diğer ölen oligarklara benzer şekilde, Ukrayna işgali nedeniyle Putin'i eleştiren isimlerden biriydi.

Antov, işgalci Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği bir füze saldırısında sivillerin öldüğü görüntülerle ilgili “Buna terörden başka bir isim bulmak çok zor” sözleriyle dikkat çekmişti. İşgalci Rusların tepkileri üzerine Antov geri adım atarak özür dilemiş, Putin'i her zaman desteklediğini söylemişti.

 

rus oligark pavel antov hindistan öldü putin