Bir 'Şortun Kısa' Vakası Daha: Bu Kez İngiltere'de

TAKİP ET

İngiliz atlet Olivia Breen, bir yarışmada bir yöneticinin kendisini şortunun boyu konusunda uyarmaya kalktığını açıkladı.

24 yaşındaki İngiliz atlet Pazar günü yarıştığı İngiltere Şampiyonası'nda bir yetkilinin kendisini kıyafetleri hakkında "uyardığını" açıkladı.

BBC'ye konuşan Breen, "Yüksek belli bikini altı gibi şeyleri 9 yıldır giyiyorum ve hiç problem yaşamadım. Kıyafetlerimiziz rahat olmalı, yarışma sırasında mümkün olduğunca hafif olmanız ve ağır ya da rahatsız hissetmemeniz gerekir" ifadelerini kullandı.

Olayın Bedford kentine yapılan uzun atlama yarışması esnasında meydana geldiğini belirten Breen, "Yarışma sona ermiş ve yetkililere katkıları için teşekkür ediyordum. Sonra biri yanıma gelip 'Konuşabilir miyiz?' dedi. Ben de 'Tabii ki, ne oldu?' deyince bana 'Giysin bence çok açık. Yeni şortlar almayı düşünmen gerek' dedi" diye konuştu.

Yetkilinin söz konusu hadsizliği karşısında "Ne diyeceğimi" bilemedim diyen Breen, olayı anlattıktan sonra birçok kadın atletin benzer durumlarla karşı karşıya kaldığını söylediğini aktardı.

Bir 'Şortun Kısa' Vakası Daha Bu Kez İngiltere'de