Bir Türk Gencinin Suriyeliler Tarafından Katledildiği Mahallede Suriyeli Bir Sapık Kız Çocuğunu Taciz Etti

TAKİP ET

2021 yılında 18 yaşında bir Türk gencinin katledildiği Ankara Altındağ'daki Önder Mahallesi'nde yaşayan bir vatandaş, kız kardeşini bir Suriyelinin taciz ettiğini açıkladı.

2021 yılında 18 yaşında bir Türk gencinin katledildiği Ankara Altındağ'daki Önder Mahallesi'nde yaşayan bir vatandaş, kız kardeşini bir Suriyelinin taciz ettiğini açıkladı.

Özge adlı genç kadın, olayı sosyal şikayetçi ifade tutanağıyla birlikte sosyal medyada paylaştı.

Kız çocuğunu cinsel organını göstermek suretiyle taciz eden Suriyeli sapığın Türk vatandaşlığı aldığı ortaya çıktı.

Genç kadın olaya dair şunları söyledi:

"Olay Emirhan Yalçın'ın katledildiği Önder Mahallesi'nde vuku buldu. Türk vatandaşlığı almış bir Suriyeli, kız kardeşimi cinsel organını çıkarıp göstermek suretiyle taciz etti. Erkek kardeşim öfkeyle şahsın üzerine yürüyünce Arapça bir şeyler bağırarak kardeşimi darp ettiler. +

Daha sonra şahıs çıkan kargaşadan faydalanıp kaçtı. Polisi aradım. Mahalledeki bütün kamera kayıtlarını izlediler, dakikalar içinde şahıs tespit edilip karakola getirildi. Memurlar şahsın vatandaşlık almış bir Suriyeli olduğunu söylediler. İfademizi verdik, şikayetçi olduk.

Ben bu mahallede doğdum, çocukluğum bu mahallede geçti, 13 yaşına kadar da burada yaşadım. Ne bana ne diğer genç kızlara ne kadınlara tek laf eden, yan gözle bakan bir tane Türk olmadı. Aksine burada herkes birbirini tanır, korur ve kollardı. Ta ki Suriyeliler gelene kadar.

Şimdi 23 yaşındayım ve buraya tekrar taşınalı 5 ay oldu. Mahallede ise artık Türkler yok, azınlığız. 5 aydır abartısız, istisnasız her gün Suriyelilerin ya sözlü tacizine ya pis, iğrenç bakışlarına maruz kalıyorum. Ben kendi vatanımda bu koşullarda yaşamak zorunda değilim.

Burada artık güvenliğimiz yok fakat benim de kimseden korkum yok, hele de vatansız soyu bozuk sığıntılardan hiç yok. Atalarımızın canı pahasına kazanılmış, uğruna nice şehitler verilmiş bu topraklarda bunlara karşı susacak, çekilecek değilim.

Şayet bir gün burada ailemi ve vatanımı korumak için canımı vermem gerekirse tereddütsüz veririm. Son olarak şunu da belirtmek isterim ki taciz vakalarında şüpheli kaçmışsa süreç normalde bu kadar hızlı ilerleyemez. Polisler ellerinden geleni yaptı, kendilerine minnettarım."

2021 yılında aynı mahallede Emirhan Yalçın adlı 18 yaşındaki bir Türk genci Suriyelilerce katledilmişti.

Altındağ'da Suriyeliler Tarafından Bıçaklanan Emirhan Yalçın Hayatını Kaybetti

 

Olay Emirhan Yalçın'ın katledildiği Önder Mahallesi'nde vuku buldu. Türk vatandaşlığı almış bir Suriyeli, kız kardeşimi cinsel organını çıkarıp göstermek suretiyle taciz etti. Erkek kardeşim öfkeyle şahsın üzerine yürüyünce Arapça bir şeyler bağırarak kardeşimi darp ettiler. + https://t.co/RLt2CYVVrE pic.twitter.com/IGbqQNCvdU

— Özge (@dianechamberrs) 25 Haziran 2023

 

 

emirhan yalçın taciz etti önder mahallesi altındağ ankara Suriyeliler