Bir Türk Ukrayna'ya Strateji Tavsiyesi Vermek İstedi: 'Size Nasıl Ulaşabilirim DM'den?'

TAKİP ET

Bir Türk, Ukrayna Büyükelçiliği'ne seslendi.

Ukrayna'nın Türkiye Büyükelçiliği'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Kiev'in bombardımana tabi tutulduğu bildirildi. Bu paylaşıma yanıt veren Emre Akkaya adlı bir Türk vatandaşı ise "Ya size nasıl ulaşabilirim DM'den? Açıtan yazamadığım stratejiler var bu savaşın seyrini değistirebilecek güçte ve bunu Zelenskyy ve orduya iletmelisiniz. Lütfen artık yazın bana. Aramadığım konsolosluk vs kalmadı" ifadelerini kullandı.



Türk vatandaşının paylaşımı binlerce beğeni, yüzlerce retweet ve yorum alırken Emre Akkaya kendisini eleştirenlere şu duygusal yanıtı verdi:

"O kadar fazla DM geldi ki sadece konsolosluk dışında. Baskılara dayanamayıp klavye erkeklerinin morarması için bir tanesini paylaşayım:

Artık şehre girildi, basic dronların mesafesinde Rus konvoyu geçiyor. Olağanüstü hal ilan edildi tüm basic dronlara el konulmalı. (50-100 dolar) Basic dronlara gerekirse el bombası gerekirse molotof koyup konvoya kamikaze atışı yapabilirler. Şu an marketlerde bunu yapacak yüzlerce binlerce drone var.

Baktım da yeterince dalga geçmiş kahve kültürlü abilerimi klavye erkekleri ve 49 IQ'lar. Biriniz çıkıp pimli bomba yerine saatli bomba demediniz. Biriniz molotof değil yerine su demediniz. Amacı yardım olan biriyle dalga geçtiniz. E tabi bu doğal başka yeteneğiniz yok. 

Ama ben 50 tane dronu birbirleriyle konuşturup tekil hareket ettirebiliyorum. 5 saniye içinde tüm çip içeren (telsiz, telefon, füze, hava savunma sistemi vs) pasif hale getirebiliyor veya datalarını karıştırabiliyorum. Savaşta 5 saniyenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Peki siz?

ukrayna rusya türk tavsiye emre akkaya