Bir Vatandaş, AKP'nin Simit Dağıtmasına Tepki Gösterdi

TAKİP ET

Seçimlere sayılı günler kala partilerin seçim kampanyaları devam ediyor. AKPnin vatandaşlara dağıttığı poşet ise sosyal medyada gündem oldu.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için partiler seçim çalışmalarını hızlandırdı.

AKP'nin Dağıttığı Poşet Sosyal Medyada Tepki Çekti

AKPnin seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlara dağıttığı poşet ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir vatandaşın paylaştığı görüntülerde, AKP’nin logosunun bulunduğu poşetin içinde bir adet simit ve bir adet meyve suyu olduğu görüldü. Vatandaş, “Bu kadar da olmaz. Bu ne ya? Simit mi meyve suyu mu? Bu mu seçim kampanyası?” diyerek tepki gösterdi.

Sosyal Medya Kullanıcıları Da Duruma Tepkisiz Kalmadı

O anlar sosyal medyada gündem olurken görüntüler binlerce kez izlendi. Sosyal medya kullanıcıları da duruma tepkisiz kalmadı. Bazı kullanıcılar, “Bu nasıl bir saygısızlık?”, “Bu mu milletin hakkı?”, “Bu mu 2023 vizyonu?” gibi yorumlarla AKP’yi eleştirdi. Bazı kullanıcılar ise durumu mizahi bir dille ele alarak, “Simit ve meyve suyu ile 2023 Türkiye’sini kuracağız”, “Simit ve meyve suyu ile oy almak isteyen partiye oy verir misiniz?”, “Simit ve meyve suyu ile cumhurbaşkanlığı seçimi kazanılır mı?” gibi espriler yaptı.

AKP simit meyve suyu poşet bu mu seçim kampanyası