Bir Yıl Önce Boşandığı Kadının Yüzüne Kimyasal Madde Attı

TAKİP ET

İstanbul Bayrampaşa'da yaşayan Yasemin Aksoy, bir yıl önce boşandığı ve uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Yusuf Çavdar'ın kimyasal maddeli saldırısına uğradı.

İstanbul Bayrampaşa'da yaşayan iki çocuk annesi Yasemin Aksoy (32), 12 yıl evli kaldığı Yusuf Çavdar (36) ile bir yıl önce boşandı ancak Yusuf Çavdar genç kadını rahatsız etmeye devam etti.

Bugün Yusuf Çavdar, işe gitmek için evden çıkan Yasemin Aksoy'un önünü kesip tartıştı.

Tartşıma sırasında genç kadınının yüzüne kimyasal madde atan Yusuf Çavdar daha sonra olay yerinden kaçtı.

Hastaneye kaldırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kadın, Yusuf Çavdar'dan şikayetçi oldu.

Yakalanan Yusuf Çavdar, kadına pas sökücü attığını iddia etti. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Yasemin Aksoy, yaşadığı korku dolu anları şöyle anlattı:

"İşe gitmek için evden çıktım. Sokakta yürürken eski eşim önümde durdu. 'Güzelliğine mi güveniyorsun? Seni öldürmeyeceğim ama süründüreceğim' diyerek bana doğru adım attı. Ben bir şey yapacağını düşünmedim çünkü, elleri cebindeydi. İlerlemeye başladığımda hafif soğuk bir su hissettim. Gözlerimi kapatıp yüzümü korumaya aldım. İkinci bir hamle yaptı, muhtemelen boynuma geldi. Yere kapaklandım ve bağırmaya başladım.

O sırada gözlerim kapalıydı. Çığlık çığlığa apartmana koştum. Babam ve annemden yardım istedim. O sıra komşular yardım ettiler. Mahallemizden bir komşu yüzümü yıkamış. O sayede yüzümde hafif yanıklar oldu. Boynum kötü halde. Uzaklaştırma kararı olmasına rağmen, sürekli peşimdeydi. Atölyeme ses kayıt cihazı yerleştirmişti. Şikayette bulundum, hiçbir ceza almadı. Üç kez uzaklaşma kararını ihlal etti, ceza almadı.''

kadına şiddet kimyasal madde istanbul yusuf çavdar yasemin aksoy saldırı