"Biraya Çok Büyük Zam Geliyor"

TAKİP ET

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, biraya çok büyük zam geleceğini söyledi.

Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, biraya büyük bir zam geleceğini ifade etti.

Twitter hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yapan Aybaş, yüzde 17 ila yüzde 23'lük bir zammın konuşulduğunu belirterek bu zammın gelmesi durumunda bira kültürünün tarih olacağını söyledi. Aybaş, paylaşımında "Biraya çok büyük zam geliyor. Tahmini yüzde 17 ile yüzde 23 arası söylentiler var. Bilgi netleşince paylaşacağım. Umarım gelmez yoksa bira kültürü tarih olur" ifadelerini kullandı. Aybaş, bir takipçisinin "Cin-rom-votka tarafında durumlar nasıl Özgür bey var mı bunlara da" sorusuna ise "Hepsine gelecek" yanıtını verdi.

Aybaş, zam ile ilgili yaptığı başka bir paylaşımda ise "Evde yapmak, stoklamak, kaçak içmek zamları kanıksamaktır. Böyle bir zam gelirse hep birlikte ses çıkartalım" dedi.

Sigara zammı ile ilgili de paylaşım yapan Aybaş, "Temmuz ayı ilk haftası için sigara zammı 2-3 TL arası olur diyorlar. Bakalım birlikte göreceğiz umarım olmaz" şeklinde yazdı.

bira votka cin rom özgür aybaş tekel bayileri platformu başkanı açıklama zam gelecek çok büyük bir zam yüzde 17 yüzde 23 arasında sigara söylenti iddia