Birkaç Kez 'Merhaba' Dediği Erkek Evinde Alıkoydu, Günlerce İşkence Etti, Tecavüz Etmeye Kalkıştı

TAKİP ET

Fide Uyarlar, birkaç defa "merhaba" dediği bir erkek tarafından evinde alıkonuldu, günlerce işkence gördü.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda Fide Uyarlar (42) adlı bir kadın, sadece birkaç kez "Merhaba" dediği Gökhan K.'nın (45) birçok saldırısına uğradı.

Yalnızca birkaç defa merhabalaştığı sapığın saldırısına uğrayan Uyarlar, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Evine girmek istediği sırada asansörde saldırıya uğrayan Uyarlar'ın kendisini korumaya çalıştığı, sapık Gökhan K.'nın Uyarlar'a saldırdığı ve taciz ettiği anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
 

"Ben Öldükten Sonra Benim Hakkımı Savunmayın"

Bundan bir süre sonra Uyarlar'ın evine zorla girerek kadını alıkoyan ve günlerce darp eden sapık saldırgan,  Uyarlar'ın kolunu kırdı. Uyarlar, "kendisinde kalıcı hasar olmadığı sürece tutuklanmayacağını bildiği için" kendisini bir daha rahatsız etmeme şartıyla uzlaşmaya gitmek zorunda kaldığını açıkladı.

22 Mayıs'ta tekrar Uyarlar'ın evine balkonundan giren sapık, Uyarlar'ı darp ve taciz etti. Saldırı anları, Fide Uyarlar'ın evine yerleştirdiği güvenlik kamerası ile görüntülendi.

Sapık saldırgan kaçtıktan sonra görüntülerle birlikte polise başvuran kadın, şu ifadeleri kullandı:

"Bu şahsı ben 10, 11 aydır tanımak zorunda kalıyorum. Bir gün dışarıda besleme yaparken suyum eksik kaldı, bana su getirdi. O şekilde bir merhaba demiş oldum. Bu bana yaptığı üçüncü darp. Daha önce 1 hafta boyunca evimde beni hapsetti, telefonlarıma el koydu. Daha sonra 1 ay falan ortalıktan kayboldu. Tekrar geldi. Yeğenimi Uludağ'a götürmüştüm, orada düşüp bacağımı kırdım. Evde yürüteçle yürüyorum, kapıma geldi gece 00.30'da, içmiş.

"Yoğun Bakımlık Olmazsam İçeri Atılmıyormuş"

Gece 00.30'dan sabah 06.30, 07.00'a kadar dövdü, 'benimle evleneceksin' diye... Bununla iyilikle konuştum tamam sen git, şimdi ailem gelecek dedim ve böyle gitti. 1 hafta sonra benden uzak durması şartıyla uzlaşma imzaladım. Maalesef, bende kalıcı bir iz, yara ya da sakatlık bırakmazsa, yoğun bakımlık olmazsam içeri atılmıyormuş. O nedenle ben bunu bildiğimden, buna inanmış gibi uzlaşmayı imzalamak zorunda kaldım. Ben öldükten sonra hakkımı savunmayın.

Dün akşam 18.30 gibi evime komşumun balkonundan atlayarak geldi. Görüntüleri bende var. Evde beni köpeklerimi öldürmekle tehdit etti. Çırılçıplak soydu ve tecavüz etmeye kalktı. Bunları yaparsan görüntüleri hakkında kullanacağım deyince vazgeçti. Beni ailemle tehdit ediyor, mermi manyağı yapacakmış.

"İstemiyorum, Tek Suçum Bu"

Ben öldükten sonra benim hakkımı savunmayın. İstemiyorum, tek suçum bu.

Ben kendimi savunurken tırnakladığım için ben şüpheli o ise mağdurmuş. Bu kişi ruh hastası, seven insan bunu yapmaz. Bu sevgi değil takıntı haline getirmiş.

Bu kişi gidecek içeride birkaç ay yatacak daha sonra çıkınca yine gelip beni öldürene kadar uğraşacak. Beni döverken yalvarıyordum, ağzımdan ve burnumdan kan geliyordu öldür beni artık dedim artık. ‘Seni öldürmeyeceğim süründüreceğim' dedi."

Gökhan K. evine yapılan baskında gözaltına alındı. Yeniden serbest bırakılıp bırakılmayacağı bilinmiyor.

birkaç kez merhaba dediği erkek evinde alıkoydu günlerce işkence etti tecavüz