Bisiklet Süren Tunç Soyer'in Başıboş Köpeklerle İmtihanı

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başıboş köpekler tarafından kovalandığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

Türkiye ciddi bir başıboş köpek sorunu ile karşı karşıya. Özellikle kış aylarında ve akşam saatlerinde çete halinde dolaşan başıboş köpekler yayalara saldırıyor, yaralanmalara ve hatta ölümlere neden oluyor. Yurdun birçok yerinde vatandaşlar, başıboş köpeklerin nedeniyle yaşadıkları endişeler nedeniyle açık havada koşu yapamıyor, evlerine bile korku içinde gidiyor.

Ancak başıboş köpeklerin yarattığı tehditler yalnızca yayaları ilgilendirmiyor. Her türlü araca saldıran başıboş köpekler, bisikletliler için de tehdit oluşturuyor.

İstanbul'da Bir Siteyi Başıboş Köpekler Esir Aldı


Son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in bisiklet sürdüğü esnada başıboş köpekler tarafından kovalandığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Başıboş köpeklerden Türkiye'nin geri kalan şehirleri kadar muzdarip olan İzmir'de, Büyükşehir Belediyesi vergi mükelleflerinin emniyeti ve sağlığı yerine başıboş hayvanları öncelemeyi sürdürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi kısa bir süre önce, başıboş köpeklerin toplatılmadığını "Can dostlarımız hepimize emanet." ifadeleriyle duyurmuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi: Sokak Hayvanlarının Toplanması Söz Konusu Değildir


Dünya, Vatandaşlarını Uyarıyor: Türkiye'de Başıboş Köpeklere Dikkat

izmir büyükşehir belediyesi tunç soyer bisiklet başıboş köpek