'Biyografi' Eylemine Devam Eden Eski 'Kayyum Rektör' Melih Bulu'nun İsmi Boğaziçi'nin Resmi Sitesinden Silindi

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bir imzasıyla görevinden alınan Melih Bulu'nun ismi Boğaziçi Üniversitesi'nin resmi sitesinden silindi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bir imzasıyla Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne getirilen Melih Bulu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bir imzasıyla görevden alınmıştı.

Görevden alınmasından kendisinin dahi haberi olmayan Bulu sosyal medya paylaşımında, "Hakkımda şu an Twitter gündeminde olan konuya cevabım yine eskiden çıkan asılsız haberle aynıdır; 'Peki bundan şeyin haberi var mı? Mesela benim' Oyuna gelmeyin çocuklar, uyuyun" ifadelerini kullanmıştı.

Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu ise ipin ucunu iyice kaçırarak Melih Bulu'nun görevden alınmasını "darbe" olarak nitelemiş ve "Tayyip Erdoğan bunun hesabını sorar. Ömrümüz varsa göreceğiz. Onların yanına bırakmaz ama şu an işte bir darbe girişimi daha budur" demişti.

Melih Bulu'nun adı akşam üzeri yapılan değişiklikle birlikte Boğaziçi Üniversitesi'nin resmi sitesinden de silindi. 

Önceki hali:

Sonraki hali:

Bunun yanında Boğaziçi Üniversitesi'ndeki görevi AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bir imzasıyla sona eren eski "kayyum rektör" Melih Bulu, Twitter profilindeki "Rektör, Boğaziçi Üniversitesi" ifadesini halen kaldırmadı.

Bulu'nun tayini sonrasında birçok Boğaziçi Üniversitesi öğrencisinin kendi profillerine "Rektör, Boğaziçi Üniversitesi" yazarak yaptığı eyleme katılıp katılmadığı tartışılıyor.

İsmi Boğaziçi'nin Resmi Sitesinden Silinen Eski 'Kayyum Rektör' Melih Bulu 'Biyografi' Eylemine Devam Ediyor