'Bize Kadar Tam Kapanma'da Filistin Bayraklı Asker Eğlencesi Konvoyu

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane'de bir grup, hükümetin "tam kapanma" olarak adlandırdığı yasakları dikkate almayarak otomobil ve motosikletlerle konvoy yaptı.

Kağıthane'de bir asker eğlencesini cep telefonundan kayda alan vatandaş, videoda "Koronayı hiçe sayıyorlar, Kağıthane Sultan Selim Caddesi, asker eğlencesi. Hiçbir cezai uygulama yok. Böyle bir saçmalık olamaz. Tam kapanma, ne kapanması? Hangi kapanma?" sözleriyle hükümetin "tam kapanma" olduğunu iddia ettiği ancak vatandaşlar arasında göz göre göre ayrım yapılarak uygulanan yasaklara isyan etti.

Görüntülerde hükümetin "tam kapanma" olarak adlandırdığı yasaklara riayet etmeyerek asker eğlencesi için otomobil ve motosikletlerle konvoy yapan kimseler görüldü.

Görüntülerde konvoya katılan araçlardan birinden sallandığı göze çarpan Filistin bayrağı ise polisin ceza yazma ihtimaline karşı tedbir olarak yorumlandı.

İstanbul Kağıthane'de bir grup hükümetin tam kapanma olarak adlandırdığı yasakları dikkate almayarak otomobil ve motosikletlerle konvoy yaptı