Boğaz Manzaralı Evinden ''Evde Kal'' Paylaşımı Yapan Arzu Sabancı'dan Açıklama

TAKİP ET

Boğaz manzaralı evinden çektiği bir fotoğrafla 'Evde Kalın' diyen ve paylaşımı sonrasında eleştirilerin hedefi olan Arzu Sabancı konu hakkında açıklama yaptı.

Deniz kenarındaki evinden Boğaz manzarasını çeken, fotoğrafın üzerine de "Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam... Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz...

Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden... Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığın güne... Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam" yazan Arzu Sabancı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmiş, ''Sana söylemek kolay'' şeklinde tepkiler almıştı.

Paylaşımının ardından tepki çeken Sabancı açıklama yaparak kendini savundu. "Çok zor ve acılı bir süreç. İnsanlar zor nefes alarak, ateşler içinde hastane odasında bir saati yaşasalar, 365 gün evde kalmaya razı olurlar. Lütfen herkes kendisini korusun. Allah bu hastalıkla mücadele edenlere de yardım etsin. Benim tek amacım iyi niyetli olarak 'evde kal' çağrısı yaparak salgın sürecinde insanları korumaktı" diyen Sabancı kötü niyetle paylaşım yapmadığını dile getirdi.

arzu sabancı evde kal paylaşım açıklama boğaz manzaralı ev