Boğulma Tehlikesi Geçiren Anne ile Kızı Kurtarmak İsterken Kendisi Boğuldu

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren anne ile kızı kurtarmak için denize atlayan Emre Kılıç boğularak yaşamını yitirdi.

Düğün için Samsun'a gelen Sevilay Kılıç (41), kızı Elif Kılıç (13) ve kuzeni Emre Kılıç (30) dün saat 17.30 sıralarında Koşu Mahallesi'ne deniz kenarına gitti. 13 yaşındaki Elif Kılıç kayalıklardan kayarak denize düştü. Anne Sevilay Kılıç kızını kurtarmak için denize atladı. Ancak yüzmekte zorlanan anne ile kızı dalgalar arasında çırpınmaya başladı. Çırpınan kuzeni ve kuzeninin çocuğunu kurtarmak isteyen Emre Kılıç denize atladı. 

Durumu fark eden balıkçılar olayın yaşandığı bölgeye gelerek Elif Kılıç ile annesi Sevilay Kılıç'ı kurtardı. Denizden çıkarılan anne ile kızı ihbar üzerine bölgeye gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Denizde Kayboldu

Anne ile kızın denizden çıkarılmasının ardından Emre Kılıç'ın kıyıya ulaşamadığını fark eden balıkçılar durumu İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğine bağlı dalgıç polislere bildirdi. Dalgıç polisler, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler ve İl Jandarma Komutanlığı su altı arama kurtarma ekipleri ortak çalışma yürüterek Emre Kılıç'ı aramaya başladı Ancak Kılıç hava kararana kadar yapılan aramalarda bulunamadı. 

Kılıç'ın cansız bedeni bu sabah erken saatlerde başlayan aramalarda bulundu. Sahile 80 metre uzaklıkta ve 4 metre derinlikte bulunan Emre Kılıç'ın cesedi Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

 

samsun ankara düğün kuzeni anne ile kızı deniz boğuldu emre kılıç elif sevilay