Boji'nin Kripto Parası Çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da toplu taşımaları kullanmasıyla ünlenen Boji'nin kripto parası çıktı.

İstanbul'da toplu taşıma araçlarını kullanmasıyla ünlenen ve daha sonra Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç tarafından sahiplenilen Boji adlı köpeğin kripto parası çıktı. 

Webtekno'nun yaptığı habere göre, şu anda sadece Pancakeswap üzerinden alınabilen Boji Token'ın açıklamasında “Amacımız, dünyadaki hayvanlar için koşulları iyileştirmek” ifadeleri yer alıyor.

Boji Token'ın hedeflerinde ise “15 bin Twitter takipçisi, CoinMarketCap listelemesi, influencer alımı, 40 bin Twitter takipçisi, ERC20 token’ın çıkışı” gibi daha çok hayran kitlesi oluşturmaya yönelik ibareler var. Şartların iyileştirilmesine yönelik tek ibare “Hayvanların koşullarını iyileştirmek için yüzde 2 yardım ücreti” şeklinde.

Boji’nin ilk ünlendiği zamanlarda haberlerde Boji Token da yer almış ve bir "dolandırıcılık" olabileceği konusunda uyarı yapılmıştı. Boji Token’ı çıkaranlar ise bu haberlerin ardından bir açıklama paylaşmış, haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtip “Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek birlikte stratejik ortaklıklar kurma planımız devam etmektedir” ifadelerini kullanmıştı.

boji boji token boji kripto para token kripto para