Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: Meral Akşener, Mansur Yavaş'ın Oyununa Geldi

TAKİP ET

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TV100'de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TV100'de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Özcan, öncelikle Cumhuriyet Halk Partisindeki 'değişim' krizine dair İmamoğlu'na inisiyatif alma çağrısında bulundu: "Sayın İmamoğlu, lütfen çıkınız, elinizi masaya vurunuz. Tarih size bu görevi veriyor. Açık olarak söylüyorum kendisine, açık çağrıda bulunuyorum. Değişim, değişim, değişim... Defalarca herkes değişim diyor."

Bu sırada gazeteci Erdoğan Aktaş'ın "Tarih size bu görevi veriyor" ifadesini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de 3 Mart'ta kullandığını hatırlatmasıyla Özcan, o günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Akşener'e bir siyasi kazık attığını öne sürdü.

Özcan, "Meral Hanım Mansur Bey'in oyununa geldi. Meral Hanım gibi bir tecrübeli siyasi, sizce birileriyle görüşmeden çıkar mı? Yavaş önce adaylık teklifini kabul etti. Meral Akşener de çıktı, 'Masadan kalkıyorum, kendim yürüyeceğim' dedi. Olayın özü bu. Sonra en geç saatte 'Yanındayız' tivitini atan Mansur Yavaş'tı." dedi.

Diğer yandan, Özcan'ın dediğinin aksine 3 Mart günü Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın Kılıçdaroğlu'na destek tivitlerini aynı anda, saat 23.40'ta, attıkları tespit edildi.

tanju özcan bolu 3 mart meral akşener mansur yavaş siyasi kazık