Boş Meydanları Bakanlık Memurları Dolduracak

TAKİP ET

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Tayyip Erdoğan'ın mitinglerine katılmaları için mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın memurlarına Tayyip Erdoğan'ın mitingine katılmayı zorunlu tuttuğunu açıkladı.

Öztunç, Bakanlığın memurlara gönderdiği "Değerli personelimiz. 28 Ekim 2021 Perşembe günü Sn. Cumhurbaşkanı’mızın teşrifleriyle düzenlenecek olan Ankara AKM Millet Bahçesi açılış törenine Bakanlığımızın tüm çalışanları katılacaktır. Bu kapsamda 28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 12:00'dan itibaren tüm personelimiz servis araçları ile Bakanlığımızdan tören alanına (AKM'ye) hareket edecektir. Açılış töreninin sona ermesini müteakiben tören alanında (AKM) her personelimiz kendi kayıtlı olduğu servis ile evlerine hareket edecektir. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz" mesajını paylaştı.

Erdoğan'ın artık boş meydanlara konuştuğunu belirten Öztunç, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, işi gücü bırakmış, Tayyip Erdoğan’ın mitinglerine memurları taşımakla uğraşıyor. 28 Ekim Perşembe günü Cumhurbaşkanı tarafından Ankara AKM Millet Bahçesi açılış töreni gerçekleştirilecek. Tayyip Erdoğan’ın açılışlarına, mitinglerine artık kimse gitmediği için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personelini götürmeye çalışıyor. Artık hiç kimse Tayyip Erdoğan’ın mitinglerine gitmiyor. Yurttaşlar açılışlara ilgi göstermiyor. Tayyip Erdoğan artık bomboş meydanlara konuşuyor. Buna tedbiren hemen bakanlıkları devreye sokmuşlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bugün personeline bir mesaj atıyor ve şunu söylüyor: ‘Değerli personelimiz. 28 Ekim 2021 Perşembe günü Sn. Cumhurbaşkanı’mızın teşrifleriyle düzenlenecek olan Ankara AKM Millet Bahçesi açılış törenine Bakanlığımızın tüm çalışanları katılacaktır.’ Zorunluluk getiriyor. Yani Bakanlığın 4 bin personeli var, ‘4 bin personelin tamamı katılacaktır, zorunludur’ diyor" ifadelerini kullandı.

Boş Meydanları Bakanlık Memurları Dolduracak