Boşanma Aşamasında Olduğu Eşini Kurşunlayan Erkek: İki Sene Yatar Çıkarım Herkes Çıkıyor

TAKİP ET

Samet Mutlu isimli erkek, eşi Sabiha Mutlu'yu 5 kurşun darbesiyle yaraladı.

Samet Mutlu ve Sabiha Mutlu çifti 8 yıl önce evlendi ancak 1 buçuk yıl önce boşanma kararı aldı. Mahkeme çiftin 5 yaşındaki çocuklarının velayetini anne Sabiha Mutlu'ya verdi ve çocuğun haftada bir gün babasıyla görüşmesine karar verdi. Haftada bir gün çocuğunu görme hakkı olan baba, geçtiğimiz pazar günü kızıyla görüştü. Saat 18.00'da kızıyla görüşmesini sonlandırması gereken Samet Mutlu, kızını annesine teslim etmedi. 

Saatler geçtikten sonra kızını annesinin evine getiren Samet Mutlu, Sabiha Mutlu’ya, “Sen bu saatte kızımı niye istiyorsun” diye tokat attı. Sabiha Mutlu'ya tokat attıktan sonra belindeki tabancayı çıkaran Samet Mutlu, Sabiha Mutlu'ya 5 el ateş etti. 

Kanlar içerisinde yere yığılan kadın, olayı gören komşularının ihbarıyla eve gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Sabiha Mutlu'yu kurşunlayan Samet Mutlu, olaydan birkaç saat sonra yakalanarak tutuklandı. 

Devlet Benim!

Tedavisi süren Sabiha Mutlu, “Beni kızımın yanında defalarca dövdüğü için boşanma davası açtım. Daha sonra tehdit etmeye başladı. Geçtiğimiz yıl otomobildeyken bana ateş etti, ölümden döndüm. Bu kez de öldürmeye gelmişti. Önce tokat attı, sonra ateş etti. Ben yere düştükten sonra da ateş etmeye devam etti. Bir taraftan ateş edip, bir taraftan da ‘Devlet benim. Bana kimse ceza veremez. Devlet bana ne yapacak? Seni öldürsem iki sene yatar çıkarım. Herkes çıkıyor’ diye bağırıyordu. Öldürülmekten korkuyorum. Kadınlar öldüğü zaman sahip çıkmanızın bir anlamı yok. Ben öldükten sonra 100 yıl ceza alsa ne olacak?” diyerek kendisini vuran Samet Mutlu'nun cezalandırılmasını istedi. 

samet sabiha mutlu devlet benim iki yıl yatar çıkarım kurşun tabanca silah