Boşanma Aşamasında Olduğu Eşini Vahşice Katletti

TAKİP ET

İstanbul'da bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşini sokak ortasında katletti.

Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Hanife Demirci 2 çocuğunu okula götürmüştü. 11 yıldır evli olduğu, 2 aydır ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu Satı Mehmet Demirci ile çocuklarının okulunda karşılaştı.

Burada tartışan boşanma aşamasındaki çift, okuldan ayrıldıktan snra da tartışmaya devam etti. Tartışma esnasında Satı Mehmet Demirci, ekmek bıçağı ile Hanife Demirci'ye saldırdı. Defalarca bıçaklanan Hanife Demirci kanlar içerisinde yere yığıldı.

Sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan Hanife Demirci, burada sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi. Satı Mehmet Demirci ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ekiplerin inceleme yaptığı olay yerinde çekilen görüntülerde, Hanife Demirci'nin satın aldığı ekmekler poşet içinde görülüyor. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kadının Şah Damarını Kesmiş, Sigara İçiyor Pişkin Pişkin

Olayı gören bazı mahalle sakinleri saldırgan Satı Mehmet Demirci'nin alkollü olduğunu ve ayakta zor durduğunu ileri sürerken olaya tanık olan bir diğer mahalle sakini ise "Dışarıya çıktığımda kadınla adam boğuşuyorlardı. Adam kadını defalarca bıçakladı. Çok kötüydü. Kadın kanlar içindeydi" dedi.

Söz konusu tanık, "Dediklerine göre kadının şah damarını kesmiş. Adam bir de orada durmuş sigara içiyor pişkin pişkin. Yani kadın yere düştüğünde de bıçaklamaya devam etti. Sonra ileri gitti biraz sigara içti. Mahalle sakinleri yere yatırıp dövdü. O sırada polis geldi zaten. Adamın hiç pişmanlığı yok gibiydi. Dediklerine göre çocuklarını okula bırakmış, ekmek almış" ifadelerini kullandı.

Boşanma Aşamasında Olduğu Eşini Vahşice Katletti Kadının Şah Damarını Kesmiş Sigara İçiyor Pişkin Pişkin istanbul bahçelievler hanife demirci satı mehmet