Boşanma Aşamasında Olduğu Eşinin Başında Bardak Patlatıp Bıçaklayan Ruh Hastası Tutuklandı

TAKİP ET

Manisa'nın Soma ilçesinde 3 ay önce boşandığı eski eşini bıçaklayan saldırgan tutuklandı.

Manisa'nın Soma ilçesinde bir kafede oturdukları sırada 3 çocuk annesi İ.Ç.'nin başında bardak kıran ve sonrasında servis bıçağı ile defalarca vuran T.Ç. polis tarafından yakalandı

Manisa'nın Soma ilçesi Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir kafede yaşanan olayda, 3 ay önce boşandığı T.Ç ile buluşan 3 çocuk annesi İ.Ç. buluştu. Kafede oturdukları sırada yerinden kalkan T.Ç. elindeki bardağı İ.Ç.'nin başında patlattı. Sonrasında ise masada bulunan servis bıçağı ile arka arkaya defalarca vurdu.

Arka masada bulunan müşteriler saldırgan T.Ç.'ye müdahale ederek İ.Ç.'yi kurtarmaya çalışırken, saldırgan T.Ç. müdahale etmeye çalışan müşterilere de saldırarak olay yerinden kaçtı.

T.Ç. kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. Polis tarafından emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen T.Ç.'nin tutuklandığı bildirildi.

Kafe işletmecisi Murat İnce olayı "Her şey 15 saniye içerisinde oldu. Ben kasada müşterilerimize bakıyordum. Herkes kadın diyor ama kurtaran kişi erkek aslında. Kavgadan önce yaklaşık 1 saat burada oturdular. Ama maalesef adam önce kalkıyor ardından da kendi karısına bardakla vuruyor. Orada masada bıçak vardı. Allah'tan keskin değildi. Onunla vurmaya çalışıyor. Masada oturan bir beyefendi de adama müdahale etti. Ben de kaçarken onu yakaladım. Polise telefon açtık. Çevredeki esnaflar adamı linç etmeye çalıştı ancak biz sakinleştirdik. Şahsı da polise teslim ettik" ifadeleriyle anlattı.

"Ne kabadayılık ne de kahraman olmak gayesinde değilim" diyen olaya müdahale eden İsmail Şen ise "Bir kadına el kaldırıldığında aynı muameleyi gördüğüm her yerde yaparım. Ben peçete kutusunu fırlattım kendisine olayı görünce kendisine vurmadım. O esnada bir itiş kakış meydana geldi. Daha sonra kaçmaya kalkıştı. Arkasından gittim ve engellemeye devam ettim. Daha sonra karşısına çıkarak ‘Kadına değil bana vur’ dedim. O esnada arkadaş benden özür diledi. Polis merkezinde ifade verirken kadınla da görüştük bana teşekkür etti" şeklinde konuştu.

Eski Eşine Kafede Saldıran Ruh Hastası Yakalandı