Boşanma Davasında Şok İfade: 4 Yaşındaki Çocuğuma Alkol İçirip Yüzüne Esrar Dumanı Üflüyor

TAKİP ET

İş insanı Şafak Susamcıoğlu, boşanma aşamasında olduğu Alexandra Lisa Masis Susamcıoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

5 yıl önce evlenen iş insanı Şafak Susamcıoğlu ve Alexandra Lisa Masis Susamcıoğlu, 5 ay önce boşanma kararı aldı. 4 yaşında bir çocukları olan çift, boşanma aşamasında anlaşamadı.

Şafak Susamcıoğlu, Ermeni asıllı iş adamı Dikran Masis'in kızı Alexandra Lisa Masis Susamcıoğlu'nun 4 yaşındaki çocuklarına işkence ettiğini söyledi ve çocuğun sağlığı için anneye verilmemesini talep ederek şok iddialar ortaya attı.

Lisa Masis'in, kendi çocuğunu dövdüğünü ve ağlayınca susturmak için yüzüne esrar dumanı üflediğini söyleyen Şafak Susamcıoğlu, "Eşim uyuşturucu kullanıyor. Beni 'Eğer bu konu duyulursa sana iftira atarım. Başını yakarım' diye tehdit etti. Oğlum annesinin kendisini sürekli dövdüğünden bahsediyor. Benim yanımda da şiddet uyguladı. İçtiği sigaranın ve uyuşturucu maddenin dumanını oğlumuzun yüzüne üflüyor. Tepki gösterdiğimde de 'Çok ağlıyordu. Dumanı çekince rahat uyur' derdi. Bir gün de oğlumuz durmayınca onu gül dallarına doğru iteklemiş, oğlum yüzünden yaralanmış" şeklinde konuştu.

Oğlumu Küvette Unutup Boğulmasına Sebep Oluyordu

Eşinin 2 buçuk yaşındaki çocuğu küvette bırakarak telefonla konuşmaya gittiğini ve boğulmak üzere olan çocuğu annesinin kurtardığını belirten Susamcıoğlu, "Eşim, oğlumla hiç ilgilenmiyor. 1.5 yıl önce telefonla konuşurken oğlumu yıkadığı küvette unuttu. Annem, boğulmak üzereyken kurtardı.
Eşim sürekli alkol kullanan biri. Bira şişesini oğlumun eline veriyor ve içtiği içkileri tattırıyor. Kendisini uyardığımda bana 'Babam seni öldürür. Ne kadar zengin olduğunu biliyorsun' dedi. Eşim, kardeşi Cem Masis ile evde saksıda kenevir yetiştiriyor. Bir gün Cem'in Beykoz'daki evlerinin üst katında bir şey sakladıklarını fark ettim. Cem'in elindeki poşette esrar vardı. Cem bunu bir yerde söylememem konusunda beni tehdit etti. Tabancasını alnımın ortasına dayadı" diyerek eşi ve eşinin ailesini suçladı.

Hakimi de Savcıyı da Satın Alırım, Yetmezse Bakanlığı Devreye Sokarım

Kayınpederi tarafından da tehdit edildiğini ve oğlunu kaybetmek istemediğini söyleyen Susamcıoğlu, ''Kayınpederim Dikran Masis, 'Uyuşturucu konusu adli makamlara yansırsa seni öldürürüm. Başına bir ton şey gelir. Hakimi de savcıyı da satın alırım. Yetmezse bakanlığı devreye sokarım. Çocuğu kızıma bırakacaksın. Sorunsuz boşanacaksın' diye beni tehdit etti. Boşanma protokolünü imzalayıp çocuğumun velayetini onlara vermemi istiyorlar. Oğlumun annesi tarafından yetiştirilmesini istemiyorum.
Bana Foça'daki yazlık ile düğün hediyesi olan altınları vermek istiyorlar. Benim oğlum satılık değil. Tek mücadelem oğlum için. Kayınpederimin avukatı Semih Şen 'Bak bunlar güçlü insanlar. Teklifi kabul et. Bizi fazla uğraştırma' dedi. Ben kabul etmeyince de, 'Sana dünyayı dar ederim' diye tehditler savurdu. Can güvenliğim tehlikede. Adalete güveniyorum" ifadelerini kullandı.

 

insanı şafa susamcıoğlu alexandra lisa masis boşanma çocuk esrar alkol dikran masis