Boşanmak İsteyen Eşine Zehirli Baklava Yollayan Kişi Tutuklandı

TAKİP ET

Antalya'da, boşanma aşamasındaki eşinin gittiği babasının evini kurşunlayan Feridun A., sosyal hizmetler görevlisi gibi eve gönderdiği 2 arkadaşının ikram ettiği baklavayla kayınpederi Metin K.'yi zehirledi.

Olay, 27 Kasım gecesi Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi’nde meydana geldi. Feridun A.’nın eşi Melek A., bir süre önce boşanma kararı aldı. Kararın ardından evden ayrılan kadın, babası Metin K.’nin evine gitti.

Öfkelenen Feridun A., 21 Kasım’da kayınpederinin evini kurşunladı. Aile, şikayetçi olurken Feridun A.’ya 45 gün uzaklaştırma cezası verildi.

Cuma akşam saatlerinde ise sosyal hizmetlerden geldiklerini ve erzak getirdiklerini söyleyen iki kişi eve girdi. Melek A.’nın ailesiyle uzun süre sohbet eden ikili, yanlarında getirdikleri kutudaki baklavayı da ikram etti.

Metin K., baklavayı yerken, ikili bir süre sonra evden ayrıldı. Kısa süre sonra da Metin K., evde fenalaşarak yere düştü. Metin K.’yi ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Tetkikler sonucu zehirlendiği ortaya çıkan Metin K., yoğun bakımda tedaviye alındı. Polis ekipleri, evdekilerin ifadelerini alarak, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Eve gelen 2 kişiden şüphelenen ve ifadeler üzerine Feridun A.’nın peşine düşen Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ekipleri, zehirli baklavayı şüphelinin yolladığını belirledi.

Boşanmak isteyerek evden ayrılan eşinin ailesine zehirli baklava gönderen damat, çıkarıldığı mahkeme tarafında tutuklandı.

zehirli baklava antalya erkek şiddeti önce baba evini kurşunladı sonra zehirli baklava gönderdi sosyal hizmetlerden geliyor gibi baklava verildi boşanmak isteyen eşine zehirli baklava yolladı Boşanmak İsteyen Eşine Zehi