Boynukalın'dan Özür Mesajı: Biz de İnsanız, Onca Hakarete Dayanamadık

TAKİP ET

'Pamuk' tweetinden sonra eleştirilerin hedefi olan Boynukalın, "Biz de insanız, onca hakarete dayanamadık" diyerek özür diledi.

Eski Ayasofya Camii'nin baş imamı Mehmet Boynukalın, tweet atarak kendini göstermeye ve rezil olmalara doyamadı. 

Dün akşam ''Helal haram nedir bilmeyen adi bir güruh kalkmış bana helali haramı öğretmeye kalkıyor. Devletimin üniversitesinde din dersi verip helal hatta farz olan bir iş yapıyor ve karşılığını helal olarak alıyorum. Sizin pisliğinize ihtiyacım yok. Alayınızın cehenneme kadar yolu var

Merak etmeyin ey güruh, haram ettiğiniz vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım, artık helal edersiniz, ne yapayım" ifadeleriyle seviyesizce tweetler atan Boynukalın, tweetine gelen eleştirilere dayanamayarak Twitter hesabını kapattı.

Şaklabanlığının gösteri yerini kapatmaya dayanamayan Boynukalın, hesabını yeniden aktifleştirerek 'özür mesajı' yayımladı. 

İnsani değerlerden son derece uzak olduğu halde kendisinin de 'insan' olduğunu iddia eden Boynukalın, ''Bize edilen kötü söz, küfür ve hakaretlere karşı misliyle karşılık verme hakkımızı kullandık, evet affedici olup görmezden gelseydik daha iyi olurdu ama biz de insanız, onca hakarete dayanamadık, Allah bizleri affetsin ve bizlere sabır versin" şeklinde bir tweet attı.

 

mehmet boynukalın ayasofya tweet twitter özür pamuk