Britney Spears'in Babası, Kızının Vasiliğinden Çekileceğini Açıkladı

TAKİP ET

Britney Spears'in babası Jamie Spears, mahkemeye kızının vasiliğinden çekilmeyi planladığını söyledi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears’in babası Jamie Spears, esaret altında tuttuğu kızının vasiliğinden çekilmeyi planladığını söyledi. Vasiliğinin askıya alınması için açılan davada konuşan Jamie, kararını mahkeme salonunda açıkladı. Vasilikten alınması için herhangi bir neden bulunmadığını ancak Spears'in malvarlığının adli denetimi gibi bekleyen birkaç konunun çözüme kavuşmasını beklediğini söyleyen Jamie, sorunlar çözüme kavuştuktan sonra vasilikten ayrılacağını iddia etti.

Britney Spears’in avukatı Matthew Rosengart gelişmeden memnun olduğunu belirttiği açıklamasında vasiliğin iptal edilmesi için acele edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Bay Spears'in kızının üzerinden milyonlarca dolar kazandığı geçtiğimiz 13 yılı soruşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Yıllardır Esaret Altında 

Ünlü şarkıcı 2008 yılında malvarlığını, kariyerini ve kararlarını kontrol etmek üzere babasının kontrolü altına girmişti. Vasilik kararını iptal edebildiğini bile yıllar sonra öğrenen Spears, bu kararın iptali için mahkemeye başvurmuş ancak istediği sonucu alamamıştı.

 

 

britney spears vasilik baba londra mahkeme karar babası açıkladı çekiliyor