Bu Ayrıcalık Nereden Geliyor: Asker Aileleri Beklerken Selin Ciğerci Lüks Araçlarla Kocasını Kışladan Aldı

TAKİP ET

Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra'nın tezkere alırken ayrıcalık yapıldığı skandal görüntüler tartışma yarattı.

İktidar yandaşı gazeteci Cem Küçük, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin eski futbolcu eşi Gökhan Çıra'ya askerde ayrıcalık uygulandığını ileri sürdü.

Türkiye gazetesindeki köşesinde konuyu ele alan Küçük, Ankara Mamak Muharebe Birliği 2. Tabur 3. Bölük’te askerlik yapan Çıra’nın kayırıldığıyla ilgili bazı şikayetler aldığını belirtti.

 
Küçük, "Kimse kimseden üstün değildir. Hele hele 'peygamber ocağı' olan ordumuzda torpil asla olmaz. Kışlada her vatan evladı eşittir" dedi.

Küçük şu ifadeleri kullandı: 

"Malum Selin Ciğerci diye biri var. Kim olduğunu herkes biliyor. Instagramda 4,5 milyon takipçisi var. Gökhan Çıra onun eşi...

Neyse, birlikte 260 kişi varmış. Gelmeden birçok sağlık sıkıntısı var diye belge almış. Bot istirahati, eğitim ve spor istirahati almış. Hiçbir eğitime katılmamış.


Lüks Araçlarla Aldılar


Esas meseleyi söyleyeyim. İki gün önce tezkere alırken Selin Ciğerci birliğin içine dört arabayla girmiş. Yani kışlanın içine Range Rover, Maybach, Bentley ve bir arabayla kışlanın içine girmiş ve Gökhan Çıra’yı alıp çıkmış. Diğer aileler dışarıda evlatlarını beklerken bu çiftin ayrıcalığı merak konusu olmuş. Hatta bende çıkış videoları da var.

Aileler bazı askerlere sormuşlar ama onlar, “Bizi aşan durumlar var” demişler."

selin ciğerci cem küçük askerlik ayrımcılık tezkere alırken ayrımcılık