"Bu Bir Kadının Yardım Çığlığıdır, Lütfen Duyun"

TAKİP ET

Eski eşinden şiddet gördüğünü söyleyen Fatma Çalışkan, artık korku içinde yaşamak istemiyor.

Fatma Çalışkan isimli bir kadın, uğradığı saldırının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla yardım istedi.

"Bu bir kadının yardım çığlığıdır,lütfen duyun" diyen Çalışkan, "Defalarca beni şiddete maruz bırakan eski eşim bir madde bağımlısı ve ben artık onun tehditleriyle de bana uyguladığı şiddetle de baş edemiyorum. Çok çaresizim çünkü defalarca şikayet etmeme rağmen her defasında elini kolunu sallayarak karakoldan çıktı" ifadelerini kullandı.

Çalışkan'ın sosyal medya paylaşımlarını aynen aktarıyoruz:

"Uzman Psikolog görüşüyle teyit ettiğim şizofreni, bipolar, manik rahatsızlığı söz konusu olan şahıs evlilik hayatım boyunca yaptığı gibi boşanma sonrası da hakaret, iftira ve ölüm tehditlerine devam ediyor. En son dün yaşadığım olayda içinde çocuklarımın olduğu aracıma saldırdı

hem mala zarar hem cana kastederek gerçekleştirdiği bu olay sonrasında karakoldan benden önce ayrıldı. Karakolda polislerin gözü önünde ölüm tehditlerine devam etti. Yine de serbest bırakıldı. Bugün çocuklarım korkudan okula gitmek istemiyorlar, ölmemden korkuyorlar.

Tüm aileme ve çevreme hakaret ve tehdit etmeye devam ediyor. Can güvenliğim yok. Gerekli tedbirler alınmıyor. Ben öldükten sonra hakkımı aramayın, ben yaşarken neden devlet beni korumuyor? Neden yıllardır tüm şikayetlerim kanıtlarıma rağmen sonuçsuz kalıyor?

Bu şahıs bana nasıl polislerin yanında ölüm tehditinde bulunabiliyor? Ben bu lanet eril düzenden bıktım. Lütfen ben ölmeden bana yardım edin.

Az önce de konuyla ilgili takipsizlik kararı elime ulaştı, sivil jandarma ve konuyla ilgilenen tüm polis memurlarının işittiği tarafıma yapılan hakaret ve tehditlere rağmen delil yetersizliği söz konusuymuş. Neden sesim duyulmuyor.

Tüm bu zorbalıkları yapıp, yaşatan şahsın ismi Mustafa Osanmaz."

Bu Bir Kadının Yardım Çığlığıdır Lütfen Duyun