'Bu Çiğ Köfte Acı' Diyerek Çalışana Saldırdı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da çiğ köfteciye giden bir kişi, kendisine acılı çiğ köfte verildiğini iddia ederek çalışan personele saldırdı.

Afyonkarahisar'da çiğ köfte yemek için bir çiğ köfteciye giden şahıs, kendisine acılı çiğ köfte verdiğini iddia ederek çalışana saldırdı. Darp edilen çalışan, saldırgandan şikayetçi olurken aynı zamanda işi de bıraktı.

Çiğ köfteci dükkanına gelen ve alkollü olduğu iddia edilen G.Ş, çalışan Y.K.’den acısız çiğ köfte istedi. Çalışan, hazırladığı çiğ köfte dürümü G.Ş.’ye verdi. G.Ş. çiğ köfteden bir iki ısırık aldıktan sonra içindeki çiğ köftenin acılı olduğunu iddia ederek, Y.K. ile tartışmaya başladı. Y.K., çiğ köftenin acılı olmadığını, sadece az acısı olabileceğini söyledi ancak G.Ş. bu duruma ikna olmadı.

Elindeki dürümü çalışana tattırarak acılı olduğunu öne sürmeye devam eden G.Ş. bir süre sonra küfretmeye başlayarak dürümü Y.K.'ye fırlattı ve saldırmaya başladı. Yumruklar savuran G.Ş. karşısında kendisini korumak isteyen çiğ köfteci çalışanı saldırgan müşteriyi uzaklaştırmaya çalıştı.

Yaşanan arbedenin ardından sakinleşen G.Ş. yediği çiğ köftenin parasını ödeyerek hiçbir şey olmamış gibi mekandan ayrıldı. İşletme Müdürü Turgut Tosun yaşananlara ilişkin “Salı günü akşam saatlerinde çalışanımız Y.K. alkollü bir müşteri tarafından hakaret ve darba uğradı. Gerekli işlemleri yaptık. Darp raporu alındı, şikayette bulunuldu. Sonucu bekliyoruz. O saatlerde olduğu için bir de çalışanımız, şahsın alkollü olduğunu anlayınca alttan almak zorunda kalmış, mecburen kabul etmiş içeriye. O yüzden olanlar olmuş. Hiçbir husumetimiz yok, zaten tanımıyorum kendisini" şeklinde konuştu.

Olayın ardından darp raporu alan Y.K. emniyete giderek şikayetçi oldu.

 

çiğ köfte afyonkarahisar acılı saldırdı çalışan alkollü müşteri acı dedi ikna olmadı darp yumruklar havada uçuştu dağıttı parasını ödedi şikayetçi oldu darp raporu çiğ köfteci