Buğra Kavuncu'ya Yumruk Atan Saldırgan Yakalandı

TAKİP ET

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yumruklu saldırı gerçekleştiren saldırganın yakalandığı belirtildi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya Halk TV'de konuk olduğu bir programın çıkışında yumruklu saldırı gerçekleştiren şahsın yakalandığı bildirildi.

Saldırganın yakalandığını duyuran İstanbul Valiliği, saldırganın 1990 doğumlu S.O. olduğunu ve saat 05.30'da Silivri'deki adresinden gözaltına alındığını açıkladı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bakırköy İlçemizde 20.08.2021 Cuma günü (dün) saat 14.00 sıralarında İyi Parti İstanbul İl Başkanı İsmail Buğra KAVUNCU’ya yönelik saldırı ve darp olayı meydana gelmişti.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce başlatılan olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalarda; bir televizyon programına katılan Sayın KAVUNCU’nun binadan caddeye çıktığı sırada faili meçhul bir şahsın yumruklu saldırısına uğradığı ve failin olay yerinden yaya olarak firar ettiği anlaşılmıştır.

Yapılan çalışmalar neticesinde saldırganın 1990 doğumlu (S.O.) adlı şüpheli şahıs olduğu tespit edilmiş ve bugün saat: 05.30’da Silivri ilçemizdeki adresinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Konuyla ilgili başlatılan tahkikat devam etmektedir.

Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve Sayın Buğra KAVUNCU’ya geçmiş olsun diyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

buğra kavuncu iyi parti istanbul il başkanı saldırı yakalandı istanbul valiliği açıklama valilik gözaltı yumruk halk tv çıkışında