Bülent Arınç: Enflasyon Yüzde 60'ı Bulmuşsa Milleti Hitabet İle Coşturamaz, Konuşmayla Aldatamazsınız

TAKİP ET

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

AKP Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Türkiye'de yapılan iyi işlerin altında AKP imzasının olduğunu, son dönemde yaşanan sıkıntıların yine AKP tarafından çözüleceğine inandığını belirterek "Millet hiçbir zaman bizden kopmadı, hiçbir zaman da bizden kopmayacak. Evet, AK Parti var. Bu sorunların hepsini çözecek" ifadelerini kullandı.

Kendilerine düşenin destek vermek olduğunu belirten Arınç, "Bize düşen bunlarla birlikte halkımızın ümidini, güvenini artırmaktır. Bu tip sıkıntılı zamanlarda insanları yeise düşürenler, kafasını karıştıranlar olabilir. 'Artık bunların işi bitti' diye sokakta gezenler olabilir. Hayır, hiçbir şey bitmedi. 'Biz bu işin üstesinden geleceğiz' diye inanacağız ve bunu yapanlarla birlikte hiçbir zaman birbirimizden ayrı düşmeden, birbirimizin kusurlarını ortaya dökmeden, tekrar beraberliğimizi bütün Türkiye’ye, bütün dünyaya göstereceğiz" diye konuştu.

"Sorunu Göreceksin"

Kendisinin farkının sorunların üstünü örtmemek olduğunu belirten Arınç, "Sorunu göreceksin. Sorunu teşhis edeceksin. Bunu halkımıza anlatacaksın. Ve biz bunun çaresini bulacağız. Nasıl 20 senedir buluyorsak, 20 senedir seçim kaybetmiyorsak, 20 senedir millet ‘AK Parti' diyor başka bir şey demiyorsa bütün bunların üstesinden geleceğiz. Bize güvenin. Bunu söylüyoruz" dedi. 

"Enflasyon Yüzde 60'ı Bulmuşsa Hitabetle Coşturamazsınız"

Hayat pahalılığına değinen Arınç, "Ekonomide bozukluklar varsa, alım gücünüz azalmışsa, Türk parasının kıymeti düşmüşse, her gün ihtiyaç maddelerine zam geliyor, enflasyon resmi rakamlarla yüzde 60'ı bulmuşsa milleti hitabet ile coşturamaz, konuşmayla aldatamazsınız. Gerçeği göreceğiz ve sorunu çözeceğiz" açıklamasını yaptı.

bülent arınç enflasyon yüzde 60 bulmuşsa milleti hitabet ile coşturamaz konuşmayla aldatamazsınız