Bülent Serttaş Dünya Turundayken Bıçaklanan Japon Turisti Ziyaret Ederek Elazığlılar Adına Özür Diledi

TAKİP ET

Şarkıcı Bülent Serttaş, dünya turunda iken Elazığ'da bıçaklanan Japon Turist Shogan Kameda'yı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ'da meydana gelen olayda, 12 yıl önce dünya turuna çıkan Shogan Kameda, Sivrice ilçesinde kamp yaptığı esnada bıçaklanmıştı.

Olayı haber alan şarkıcı Bülent Serttaş, bıçaklanma sonrasında tedavi altına alınan Kameda'yı taburcu olması sonrasında evinde ağırlayan arkadaşı Kamuran Aşar'ı evinde ziyaret etti.

Kendisi de Elazığlı olan Bülent Serttaş'ın ziyaret için yanında getirdiği çiçeğin üzerinde yer alan Japonca notun yanlış yazılması ise herkesi güldürdü.

Olaya ilişkin konuşan Serttaş, "Elazığ ve Elazığlı bu değil. Şuna inanıyorum ki, Elazığlıya adres sorduğun zaman tarif etmez, kapıyı kilitleyip adrese kadar götürür. O kadar büyük dostlarım var ki hepsi Elazığ'ı anlata anlata bitiremiyor ama kardeşimize yapılan gerçekten beni çok üzdü. Elazığ'a ve Elazığlıya yakışacak bir durum değil ama üstüne basa basa söylüyorum ki yanlışlıkla olmuştur" dedi.

"Elazığlı yanlış yapmaz, yapmışsa da yanlışlıkla yapmıştır. Kendisine geçmiş olsun diyorum" diyen Serttaş, "İnşallah Elazığ hakkında gönlündeki, yüreğindeki sevgi aynı derecede güzel olarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Bıçaklanan Shogan Kameda ise "İnsanlar çok iyi. Gönülden bana bakıyor, yardım ediyorlar. Ben burada olmadan önce çok korkuyordum. Çünkü travmam vardı. Burada sanki benim evim gibi çok rahat oluyorum. Her zaman bana yardımcı oluyor. Bugün arkadaşım bana pansuman yaptı. Çok rahat, yavaş yavaş, dikkatli yaptı. Japon Konsolosluğu bana yardım etti. Benim babamı telefonla aradı ve konuştum" şeklinde konuştu.

Bülent Serttaş Dünya Turundayken Bıçaklanan Japon Turisti Ziyaret Ederek Elazığlılar Adına Özür Diledi