Bülent Turan: 2023 Bir Parti Seçimi Değil, Bir Kader Seçimi

TAKİP ET

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, 2023 seçimlerini "kader seçimi" olarak niteledi.

AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Makas'la birlikte AKP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Çanakkale Öğretmenevi'nde düzenlenen programa katılan AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, bütün ilçeleri gezdiklerini, mesailerini buralarda harcadıklarını belirttiği açıklamasında "Şunu yapabiliriz. İktidar partisiyiz, kurumlar çalışıyor. Eksik, fazla işlerimiz oluyor. Biz de gelmeyiz, az geliriz, olmayız buralarda diyebiliriz. Ama biz Tayyip Erdoğan’dan teşkilatçılığı böyle görmedik" dedi.

"2023 Bir Kader Seçimi"

"2023 bir parti seçimi değil, 2023 bir kader seçimi. Çok önemli bir seçim. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olsun diyenler ile her alanında büyükelçilerden izin alanların seçimi olacak" diyen Turan, şu ifadeleri kullandı:

"2023, ‘Demirtaş ile Kavala özgürlük adamı, bırakın bunları’ diyenlerle, ‘sen değil buna mahkeme karar verecek’ diyenlerin seçimi olacak. 

2023, yatırımlarda, istihdamda, uluslararası ilişkilerde büyüyen Türkiye’de sadece eski sisteme dönelim, yine kavga edelim, sistem tartışması olsun diyenlerin seçimi olacak. 

2023 Çanakkale’ye dünyanın en büyük köprüsünü yapanlar ile köprüyü sadece polemik konusu yapıp oradan bizi denize dökeceğini düşünen dangalakların seçimi olacak. O yüzden memleketimize de Türkiye’ye de sahip çıkacağız ve bu ucuz siyasetçilere bu meydanı bırakmayacağız."

akp grup başkanvekili bülent turan 2023 bir parti seçimi değil kader olacak çanakkale Jülide İskenderoğlu milletvekili Naim Makas Aynur Tuna Makas