Burcu Biricik'ten Kendisini Hedef Gösteren Yandaş Medyaya Yanıt

TAKİP ET

''HelpTurkey'' paylaşımı nedeniyle Yeni Asır Gazetesi tarafından hedef gösterilen Burcu Biricik, hakkında yazılanlara yanıt verdi.

Yandaş Yeni Asır Gazetesi, 28 Temmuz'da başlayan ancak iktidarın yetersiz müdahalesi sebebiyle günlerdir söndürülemeyen orman yangınları için yurt dışından destek talep eden isimleri hedef aldı. Kendi eksiğini görmek yerine vatandaşların yardım çağrısında 'acizlik' belirtisi gören iktidarın sesi olan gazete "HelpTurkey" kampanyasına destek veren Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Emre Kınay, Şevval Sam, Burcu Biricik, Murat Boz, Hazal Kaya ve Fazıl Say gibi ünlüleri hedef gösterdi.

Gazetenin hedef aldığı isimlerden birisi olan oyuncu Burcu Biricik, kendisi hakkında yazılan, ''Son dönemde ismi parlayan İzmirli sanatçı çirkin kampanyalara katılıp son çıkışıyla şaşırttı'' ifadelerine yanıt verdi. 

Instagram hesabı üzerinden hakkında yazılan çirkin yazılara tepki gösteren Biricik, "İtham edildiğim şeyin tersine ben vatanına aşık, sırf bu yüzden tek bir canın dahi canı yanmasın, tek bir güzelliği bozulmasın diye çabalayan ve elinden geldiğince yardım etmeye çalışan bir vatandaşım. Umarım küçük de olsa bölgedeki birinin bir ihtiyacına, bir ağaca, bir hayvana dokunmuştur" ifadelerini kullandı.

yeni asır gazetesi yandaş burcu biricik help turkey karalama yanıt