Burdur'da Öldürülen 17 Yaşındaki Gizem Canbulut'un Kadın Cinayetleriyle İlgili Paylaşımları Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Eren Yıldız tarafından öldürülen Gizem Canbulut'un kadın cinayetine kurban giden Pınar Gültekin ile ilgili attığı tweet Türkiye gerçeklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Dün 13.30 sıralarında Bucak'ta bulunan Yunus Emre Parkı'nda meydana gelen olayda, Eren Yıldız isimli erkek 17 yaşındaki genç kızı bıçaklayarak olay yerinden kaçmıştı.

Aldığı bıçak darbeleri sebebiyle olay yerinde hayatını kaybeden Gizem Canbulut'un erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Eren Yıldız ile kavga ettiği ve kavganın cinayetle sonlandığı söylenmişti.

Cinayeti işledikten sonra arandığını öğrenen Yıldız, polisi arayarak evde beklediğini söylemiş ve gözaltına alınmıştı.

Olayın ardından Eren Yıldız ile Gizem Canbulut'un, Bucak Necati Topay Ticaret Meslek Lisesi’nde bir dönem birlikte okudukları ortaya çıkmıştı.

Pınar Gültekin İçin Tweet Atmış

Eren Yıldız tarafından bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Gizem Canbulut'un, kadın cinayetlerine tepki gösteren paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. Vahşice öldürülen onlarca kadından biri olan Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili tweet atan Canbulut, “Türkiye’de kadın olmak zor ama kadın ölmek kolay” yazdığı bir paylaşım yaparak kadın cinayetlerine dikkat çekmiş.

Öldürülen her kadın için sosyal medya adaleti arayan, cinayete kurban gitmemek için direnen fakat her seferinde 'sayaca' yeni bir isim ekleyen Türk kadınlarından biri olan Canbulut, tıpkı kendi paylaşımında olduğu gibi 'kolayca öldürülerek' yaşama veda eden binlerce kadından biri olurken yetki sahibi olan kişilerin  'kadın cinayetleriyle' ilgili sessizliğini ne zaman bozacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

 

 

 

gizem canbulut eren yıldız burdur bucak park öldürülen kız 17 yaş erkek arkadaş pınar gültekin tweet kadın cinayeti