Burhaniye Belediyesi'nden Zeytinli Rock Festivali'ne Alternatif Etkinlik Hazırlığı: İçki İçilmeyecek

TAKİP ET

Zeytinli Rock Festivali, Burhaniye Kaymakamlığı tarafından iptal edilmişti.

Burhaniye’de yapılması planlanan Zeytinli Rock Festivali, kaymakamlık tarafından yasaklandı. Burhaniye Belediyesi’nin, içki içilmesine izin verilmeyecek bir alternatif etkinlik için meclis toplantısı yapmayı planladığı öğrenildi.


Belediyeden Açıklama

Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan ise "Daha önce Edremit ilçesinde tüm ilişkilerini kesen Umut Kuzey sonrasında festivalin yapılması için ilçemize geldi. Belediyemiz tarafından karavan kamp olarak kullanılan bölgede, düzenleme çalışmaları başladı. Bütün gençlerimiz ve esnafımız yaz sezonu değerlendirecek bu çalışmayı bekliyordu. Birden festivalin yapılmayacağı haberiyle biz de şok olduk. Esnaf ve pazar ziyaretlerini sürekli sürdüren valimiz ve kaymakamımız halkın içindeler. Yine belediye başkanımız da bürokrasiyi iyi bilen birisi. Önümüzdeki hafta içine doğru festivalin için gereken izinlerin alınmasını esnafımız, gençlerimiz ve Burhaniye halkı olarak bekliyoruz" dedi.


İzin Alınsa Bile Yetişmez


Öte yandan Zeytinli Rock Festivali’ni organize eden yetkililer ise zamanın daraldığına dikkat çekti. Festival yetkilisince “Burhaniye Belediyesi tarafından farklı bir yöntemle festivalin gerçekleşmesi için izin alınsa dahi yetişmez. Çünkü sadece sahnenin kurulumu bile 4 gün sürüyor. 13 Ağustos’tan sonra verilecek izinle festivalin yetişmesinin mümkünatı yok” açıklaması yapıldı.

zeytinli rock festivali iptal zeytinli rock festivali burhaniye burhaniye kaymakamlığı içkisiz festival