Bürokratların Çift Maaş Alması Geleneğine Tepki Gösteren AKP'li Mehmet Metiner Twitter Hesabını Kapattı

TAKİP ET

Twitter hesabından çift maaş alan bürokratlara tepki gösteren Mehmet Metiner, önce tweetini sildi sonra Twitter hesabını kapattı.

AKP'li bürokratların çift maaş aldığı haberlerinin ardından Twitter hesabından duruma tepki gösteren AKP'li Mehmet Metiner, "Bürokraside çift maaş uygulamasına son verilmelidir" ifadelerini kullanmıştı.

"Makamın kendisi zaten payedir. Başka paylarla örselenmesine izin verilmemelidir. Bugünkü ekonomik koşullarda toplumun vicdanını rahatsız eden bu tür bir uygulama, siyasi kırıma dönüşebilir" cümleleriyle tweetini sonlandıran Metiner, bir süre sonra tweetini kaldırdı.

Ardından Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü eski vekil Fahrettin Poyraz'ın kendisini arayarak iddiaları yalanladığını söyleyen Metiner, tweeti bu yüzden kaldırdığını, başka bir şey söylemeye gerek olmadığını söyledi.

Ancak Metiner bir süre sonra Twitter hesabını tamamen kapattı. Metiner'in hangi 'telefon' veya 'uyarı' sonrası hesabını kapattığı bilinmezken AKP'li isimleri rahatsız ettiği düşüncesi akıllara geldi. 

mehmet metiner tweet twitter sildi kapattı çift maaş akp