Bursa'da Bir Polis Boşanma Aşamasındaki Eşini ve Yanındaki Şahsı Öldürdü

TAKİP ET

Bursa'da bir polis boşanma aşamasındaki eşini ve yanındaki şahsı sokak ortasında kurşunladı.

Bursa Haberdar'ın haberine göre Nilüfer ilçesi, Odunluk Mahallesi, Akademi Caddesi üzerinde bulunan Suryapı AVM önünde dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliğinde görevli polis Bilal Ağır boşanma aşamasında olduğu eşi öğretmen Yasemin Ağır'ı ve görev yaptığı Sakarya Ortaokulu'nun inşaat işlerini yapan müteahhit Yahya A.'yı sokak ortasında kurşunladı.

Olay yerinde bulunan Şeyma Ü. isimli vatandaş kasığından yaralanırken başından vurulan Yahya A. ve Yasemin Ağır kaldırıldıkları hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri Bilal Ağır'ı silahıyla birlikte yakaladı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 

Olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde polis memuru Bilal Ağır'ın boşanma aşamasında olduğu Yasemin Ağır'ın aracının arkasına çektiği araçla hareketini engellediği ve Yasemin Ağır ile Yahya A.'yı araçtan çıkardıktan sonra ikisini de soğukkanlılıkla vurduğu, sonrasında da gelen polislere teslim olduğu görülüyor.











bursa polis bilal ağır yasemin ağır yahya a. cinayet sokak ortasında nilüfer ilçesi kadın cinayeti