Bursa'da İnşaat Firmasından Ev Alanlardan İşgaliye Bedeli İstendi: Yer Sahibi Eylem Yapanlara Biber Gazıyla Saldırdı

TAKİP ET

Bursa'da bir inşaat firmasından satın aldıkları evlerinden noterden gelen ihtarname ile bir hafta içinde çıkartılmak istenen ve 500 bin liraya kadar işgaliye bedeli istenen 55 aile, site bahçesinde basın açıklaması düzenlemek istedi. Karşı taraf biber gazıyla saldırdı.

Bursa'da inşaat fabrikasından satın aldıkları evlerden bir hafta içinde çıkartılmak istenen 55 aile, site bahçesinde basın açıklaması yapmak istedi. 

Bursa'da müteahhit ile anlaşamayan yer sahibi inşaattan ev alan konut sahiplerini mağdur etti. Vatandaş,parasını ödediği evlerden noterden gelen ihtarname ile çıkarılmak istendi. Ayrıca vatandaştan 500 bin liraya kadar işgaliye ödenmesi istendi. 

Tapularını alamayan konut mağdurları Osmangazi Evleri'nin bahçesinde eylem yaptı. 55 ailenin katıldığı eylemde basın açıklaması yapmak istendi. Yer sahibi ile karşı karşıya gelen mağdurlar yer sahibinin biber gazlı saldırısına uğradı. 

Yaşlı çocuk demeden biber gazı sıkan karşı taraf ile mağdurların arasındaki gerginlik artarken bir kişi de hastanelik oldu. 

inşaat bursa inşaat halinde müteahhit konut mağduru