Bursa'da Kent Merkezine Ayı İndi

TAKİP ET

Acıkan bir grup ayı, Bursa kent merkezine indi.

Acıkan bir ayı ailesi, Bursa kent merkezine indi. Çeşmeden su doldurmaya çalışan vatandaşlar, ayıları görünce kaçmaya başladı. Ayılar ise vatandaşları kovaladı. Vatandaşları kaçırttıktan sonra bir süre bir çocuk parkında bekleyen ayılar kentten uzaklaştı.

T24'ün aktardığıa habere göre Bursa'nın Kaplıkaya Mahallesi'nde meydana gelen olayda vatandaşlar bir çeşmeden su dolduruyordu.

Bu sırada 50 metre mesafedeki çöp kovasından ses geldiğini fark eden vatandaşlar, 3 ayının çöp konteynerinde yemek aradığını fark etti. Vatandaşların bağırması üzerine ayılar vatandaşları kovalamaya başladı. 

Ayıların kovaladığı vatandaşlardan Adem Gencer, "Biz su doldurmaya gelmiştik. Çöp konteynerinden sesler duyduk. Daha sonra arabanın farlarını oraya doğru çevirdiğimizde ayıların çöp konteynırında yemek aradığını gördük. Sonra korkutmak amaçlı biz ayıya bağırdık, ayılar da korktu ve bizi kovaladı. Biz de hemen koşarak kaçtık. Ayılar da çocuk parkına doğru indiler oradan da dereye inerek ormana geri gittiler" ifadelerini kullandı.
 

bursa şehir kent merkezine ayı indi