Bursa'da Profesörü Silah Kabzasıyla Darp Eden Şehir Eşkıyaları Adli Kontrol Şartıyla Serbest Kaldı

TAKİP ET

Kalp ve Damar Cerrahı olan Prof.Dr.Murat Biçer'i silah kabzasıyla darp ederek yaralayan şehir eşkıyaları K.S. ile E.S. adlı kardeşler çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ise şüphelilerin serbest bırakılmasına itiraz etti.

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Biçer, evine giderken hasta yakınları K.S. ve E.S. kardeşler tarafından takip edilerek silah kabzası ile darp edilmesi sonucu hastaneye kaldırıldı. Prof. Dr. Biçer, tedavisinin ardından bir gün sonra taburcu edildi.

Zanlılar Adli Kontrol Şartı İle Serbest Kaldı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünün başlattığı çalışma sonrası yaklanan ağabey-kardeş olduğu tespit edilen K.S.(38) ve E.S.(40) gözaltına alındı.

Prof. Dr. Biçer'i silah kabzasıyla darp ederek yaralayan şehir eşkıyaları emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edilikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, serbest bırakma kararına itiraz etti.

bursa cumhuriyet başsavcılığı sağlık sağlıkta şiddet murat biçer kalp damar cerrahı prof. dr. biçer uludağ üniversitesi tıp fakültesi il emniyet müdürlüğü