Bursa'da İki Kişiyi Sokak Ortasında Vuran Şahıs İntihar Etti

TAKİP ET

Bursa'da aralarında husumet bulunan iki kişiye sokak ortasında kurşun yağdıran şahıs daha sonra polislere yakalanmamak için intihar etti.

Bursa'nın Kestel ilçesinde meydana gelen olayda Yakup Akpınar isimli şahıs, iddiaya göre aralarında husumet bulunan İsmail Ağmaz'a sokak ortasında kurşun yağdırdı. Ağmaz'ın iş yerine giderek kendisinin gelmesini bekleyen Yakup Akpınar, Ağmaz'ın iş yerine gelmesi sonucu belinden çıkardığı ruhsatsız silahla ateş etmeye başladı. Yaşanan olayda İsmail Ağmaz ve o sırada orada bulunan iş yerine gelen Meral Akçay, kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı. Yakup Akpınar ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan iki kişi Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri firari Yakup Akpınar'ı yakalamak için çalışma başlattı. Akpınar'ın yerini tespit eden ekipler adrese hareket etti. Polislerin geldiğini gören Akpınar, yaya olarak kaçmaya başladı. Yaklaşık 500 metre kovalamacanın ardından Akpınar, durarak belindeki ruhsatsız tabancayı çıkarıp göğsüne doğrulttu. Polisin ikna çabalarına rağmen silahını ateşleyen Akpınar, kanlar içerisinde yere yığıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yakup Akpınar, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yakup Akpınar'ın vurarak yaraladığı İsmail Ağmaz ve Meral Akçay'a ise hastanede gerekli müdahalelerin yapıldığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

 

 

 

bursa intihar iki kişi sokak ortası yaralama canına kıydı öldü yaralı kestel