Büyük Atatürk'ün Tablolarıyla İstiklal Marşı Çöpten Çıktı, Okul Müdürü Görevden Uzaklaştırıldı

TAKİP ET

Denizli'deki bir okulun hemen yanında bulunan çöplüğe, Büyük Atatürk'ün resimleriyle ile İstiklal Marşı ve Gençliğe Hitabe'nin bulunduğu çok sayıda tablonun atıldığı ortaya çıktı. Konuya ilişkin soruşturma başlatılırken okul müdürü de görevden uzaklaştırıldı.

Denizli'deki Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu’nda, Büyük Atatürk'ün resimleri ile İstiklal Marşı ve Gençliğe Hitabe’nin bulunduğu çok sayıda tablo çöplüğe atıldı. Bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde söz konusu eserlerin, okulun hemen yanında bulunan çöplüğe atıldığı görüldü.

SORUŞTURMA AÇILDI

Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, konuya iişkin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldığı duyuruldu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çeşitli basın yayın organlarında Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu yakınında Atatürk posteri ve İstiklal Marşı tablosunun çöpe atılması ile ilgili çıkan haberlere istinaden okul müdürü R.Ö. görevden uzaklaştırılarak konunun aydınlığa kavuşturulması için geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır."

Denizli Atatürk tablosu istiklal marşı gençliğe hitabe Atatürk resmi Atatürk tabloları çöpe atıldı Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu okul müdürü Denizli valiliği il milli eğitim müdürlüğü