Çakıcı: Biri Birine Hakaret Ettiyse Cumhuriyet Savcılığına Şikayet Eder

TAKİP ET

Mafya babası Alaattin Çakıcı, Özdağ-Soylu polemiğine ilişkin açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a galiz hakaretler etmiş, sözleri tepkilere nedden olmuştu. Ümit Özdağ ise Soylu'nun hakaretleri karşısında bugün sabah 11.00'da silahsız ve tek başında İçişleri Bakanlığı'nın önünde olacağını ve Soylu'ya "eğer cesareti varsa" karşısına çıkmasını söylemişti. Sözünü tutan Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı'nın önüne gitmek üzere Meclis'e geldi. Meclis'ten Bakanlığa gitmesi engellenen Özdağ, Bakanlığa birkaç yüz metre mesafede basın açıklaması yaptı ve Soylu'ya "korkak" diyerek meydan okudu.

Ümit Özdağ İçişleri Bakanı Soylu'ya Meydan Okudu


Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Alaattin Çakıcı, "Biri birine hakaret ettiyse cumhuriyet savcılığına şikayet eder" dedi.

Özdağ'ın adını vermeden "Batı ve okyanus ötesinin Soros ile yakın teması olan bazı milletvekilleri bu zor süreçte çizmeyi aşmıştır" diyen Çakıcı şu ifadeleri kullandı:

"Ne yazık ki milliyetçi damardan beslenen, partisine ihanet edip ayrı parti kuran, profesörüm diyen, adliyenin yolu varken bir sokak kabadayısı gibi arkasına birilerini alarak İçişleri Bakanlığı önünde şov yapmak kaydıyla kendisine de yine Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü ocaklarında yetişip, bir hanımefendinin peşine takılıp yuvasını terk eden geçmişte de kardeş kadar yakın olduğum İyi Parti'li milletvekili Milliyetçi Hareket Partisi'ne veryansın etmektedir. Her ikisi de milliyetçiyim der. İsteyerek veya istemeyerek CHP ve HDP 'ye hizmet etmektedirler.  Dünya şu an bir kaosun içerisindedir. Akıllı bilim adamları, siyasetçiler ve milletvekilleri bu kaosta devletin ve milletin yanında yer alması gerekirken gelecek seçimler için Soros'un, okyanus ötesinin ve Avrupa Birliği'nin borazanını çalmaktadırlar."

alaattin çakıcı biri birine hakaret ettiyse cumhuriyet savcılığına şikayet eder ümit özdağ süleyman soylu