Çakıcı Dosyası'na Adamının Çakıcı'dan Özür Dilemek İçin Kendi Bacağına Sıktığı Video Eklendi

TAKİP ET

Alaattin Çakıcı'nın 17 yıl hapis cezası aldığı dava dosyasına, Çakıcı'nın bir adamının, 'adını kullandığı' için Çakıcı'dan özür dilemek amacıyla kendi bacağına sıktığı video kaydı eklendi.

Alaattin Çakıcı'nın 'Organize Suç Örgütü Kurmak' ve bu kapsamda çeşitli suçlara azmettirmek suçlamasıyla İstanbul 6. Ceza Mahkemesi'nde yargılanarak 17 yıl hapis cezası aldığı dava dosyasının detayları ortaya çıktı.

İddianamede Çakıcı'nın disiplinli ve sert olduğu belirtilerek 'yanlış' yapan adamlarından birinin nasıl cezalandırıldığı detaylarıyla anlatıldı. Çakıcı, 'adını kullanarak' bazı şahıslara baskı yapan ve bu eylemlerinden rahatsız olduğu bir adamına 'kendi kendini cezalandırması için' haber gönderdi.

'Bir Bacağın Lafı mı Olur'

Bunun üzerine Ömer adlı kişi videoda "Abi öncelikle selam eder ellerinden öperim, çok başını ağrıtmayacağım. İstemeyerek de olsa sebep verdiğimiz bu olaydan dolayı özür dilerim. Sen bizim abimizsin, bir bacağın lafı mı olur, nereye istersen oraya sıkarım" mesajıyla kendini bacağından vurdu.

'Çakıcı'nın Bir Talebi Olmadı Üzüldüğümü Belirtmek İçin Ayağıma Ateş Ettim'

Kendini vuran zanlı dosyaya giren ifadesinde Alaattin Çakıcı'nın bu konuda kendisinden bir talebi olmadığını söyleyerek "Adını kullanarak bir şahıstan para aldığım dedikodusu yapılmış. Bu da Alaattin Çakıcı'nın kulağına gitmiş. 'Artık ziyaretime gelmesin' demiş. Eskiden beri görüştüğüm sevdiğim bir ağabeyimdir. Dedikodusu dönen olayı gerçekleştirmediğimi, bunu kanıtlamak için ve ne kadar üzüldüğümü belirtmek için de ayağıma ateş ettim"  şeklinde ifade verdi.

 

alaattin çakıcı adamı kendi bacağına sıktı özür dilemek için kendi bacağına sıkmış alaattin çakıcı davası yeni detay bir bacağın lafı mı olur dedi videoya çekti alaattin çakıcının adamı kendi bacağına sıkmış organize