Çalıştığı Yere Yakın Dükkan Açan Oğluna Hayatı Zehir Etti

TAKİP ET

Kızının dükkanında çalışan Memet Çalış, çalıştığı yere 50 metre uzaklıkta başka bir dükkan açan oğlunun çalışanlarını tehdit etti.

Denizli'de yaşayan Yılmaz Çalış, kız kardeşinin 50 metre yakınına dükkan açınca babası tarafından zorbalığa uğradı. Kardeşinin tekel bayisi yakınına dükkan açtığı için babası tarafından tehdit edilen Yılmaz Çalış, daha önceki 4 elemanının babası Memet Çalış tarafından darp edildiğini belirtti.

Yanında çalışacak eleman bulamayan Yılmaz Çalış'a yardım etmek üzere dükkana gelen Mesut Kaya, iş yerine gelen zorba  babanın saldırısına maruz kaldı.

Dolaba alkol şişeleri dizen Mesut Kaya'nın yanına giderek darp eden baba, eline aldığı alkol şişesini Kaya'nın kafasına vurarak genç adamın kafasını parçaladı. “Ben sana demedim mi, bir daha buraya gelmeyeceksin” diyerek arkadaşını döven babası hakkında açıklama yapan Yılmaz Çalış, “Yaklaşık 6 ay önce ben bu iş yerini açtım. Kardeşim Özlem Çalış isimli şahsın iş yerine yaklaşık 50 metre mesafe var. Bundan dolayı bize düşman oldular. Onlar yakın dükkan açtığımız için düşman oldular. 3 gün önce ameliyat oldum. Kolumu kullanamadığım için bir arkadaşımdan ricada bulundum. Birkaç gün dükkanıma bakar mısın dedim. Arkadaşım da kabul etti. Bugün ise babam dükkanıma geliyor. Arkadaşımı dövüyor, üzerine yetmezmiş gibi kafasında alkol şişesi kırıyor. Bir düşmanlığımız yok ama yakın bir noktada dükkan açtığımız için sıkıntılıyız. Can güvenliğimiz yok, korkuyoruz. Ne olacak bilmiyoruz. Babam olduğu için bir şeyde diyemiyorum” dedi. 

denizli memet yılmaz çalış tekel yeri tehdit baba oğul