Çam Katranı Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Çam katranı yıllardan beri kişisel bakımın önemli parçalarından olan,  özel doğal bakım ürünü olarak ülkemizin dört yanında yetişen kızılçam, karaçam Anadolu karaçamı gibi çam türlerinden üretilir. Dalları toplanıp kaynatılarak içeriğine doğal, aromatik yağlar ilave edilerek dağ esintisi sunan, cilt sağlığınızı koruyan size özel bakım sabunları imal edilir.

Çam katranı yıllardan beri kişisel bakımın önemli parçalarından olan,  özel doğal bakım ürünü olarak ülkemizin dört yanında yetişen kızılçam, karaçam Anadolu karaçamı gibi çam türlerinden üretilir. Dalları toplanıp kaynatılarak içeriğine doğal, aromatik yağlar ilave edilerek dağ esintisi sunan, cilt sağlığınızı koruyan size özel bakım sabunları imal edilir. Doğanın kendisiyle baş başa kalmanıza olanak sağlayan doğal bakım sabunu, kullanım şekli, sağlığa faydaları ve dikkat çekici özellikleri ile günümüzde kozmetik dünyasında ve her alanda yoğun şekilde tercih edilmektedir.

Çam Katranı Sabununun Faydaları Nelerdir?

Cam katranı sabununun faydaları geleneksel hamam kültüründen gelen doğal bakım sabununun vücutta bıraktığı doğal hoş kokusu ve hijyen özelliği ile öne çıkar. Koyu renkli, çam koku ve sıvısından oluşturulan özel sabunun faydalarından bazıları şunlardır:

Yoğunlaştırılarak katran haline getirilen orijinal, doğal bitki  özlü sabun, içeriğine  eklenen aromatik yağ ve zengin vitamin değerleri ile vücudunuzu nemlendirerek sağlıklı  gelişiminizi destekler.

Hijyen sağlamasının yanında doğanın kokusunu hissetmenize olanak sağlar.

Ph derecesi yüksek olup cildinizi derinlemesine besleyerek cilt hücrelerinizi yeniler.

Kendiniz ve ailenizin kullanabileceği natürel sabun içeriğindeki özel yağ içeriği sayesinde vücudunuzu nemlendirerek daha yumuşak,  ipeksi, hoş ve estetik görünüm kazandırır.

Çam Katranı Sabunu Ne İşe Yarar?

Cam katranı sabununu kullananlar uygulama sonrasında cilt üzerindeki gözenekleri açan, cildi ferahlatarak daha genç bakımlı, estetik ve pamuksu görünüm kazandıran yüksek bakım etkisini anında hisseder. Doğanın doğal, fresh kokusunu içinize çekmenize yardım eden, yüksek rahatlatıcı doğal özlü sabun geçmişten günümüze geleneksel bir ürün olarak popüler şekilde tercih edilir. Vücut temizliği için sıklıkla tercih edebileceğiniz özel bakım ürününü vücudunuza özel, hassas şekilde uygulayarak cildinizi nemlendirebilirsiniz. Saç üzerinde uyguladığınızda saçlarınızın kısa sürede doğal, gür, yumuşak, ipeksi şekilde uzamasını sağlar. İçeriğinde zararlı kimyasal madde barındırmayan orijinal, bitki özlü sabun,  saç ve cilt sağlığınızı koruyarak güçlendirir.

Çam Katranı Sabunu Nasıl Kullanılır?

Çam katranı sabunu kullanımı sonrası saç ve cilt hastalıkları gözle görülür derecede iyileştirilmiştir. İçeriğindeki doğal çam kokusu günün yorgunluğunu kısa sürede, rahatlıkla atmanıza olanak sağlar. Günlük hayatın koşuşturmacasında mola vermeniz için ideal olup doğal, fresh yapısı sayesinde sağlık sorunu yaşamadan cilt hücrelerinizi yenileyerek gençleştirir. Cilde havalandırarak temizleyen, gözenekleri açan özel bakım sabunu, yüz ve cilt bakımı için sıklıkla tercih edilir. Cildinizi sabunla yıkadıktan sonra cildinize derinlemesine nüfuz ederek cildinizi besler. Saç dökülme problemi olanlar için ideal olup saçların daha canlı, pamuksu, gür şekilde çıkmasını sağlar.

Çam Katranı Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Çam katranı sabununun gün içinde kullanımı en az ikidir. Cilt yüzeyinde ve saç derisinde uygularken su ile iyice köpürterek bol duru suyla yıkamalısınız. Durulama işlemini bir iki dakika bekledikten sonra yaptığınızda cildinizin oldukça yumuşadığını, saç ve cilt gelişimini gözle görülür derecede fark edersiniz. Cildinizi yeniden canlandırarak saç diplerini temizleyen özel üretim sabun, yağlı ciltlerin yağ oranını azaltır. Yağlanmaya bağlı ortaya çıkan sivilce, akne gibi pek çok cilt problemini de ortadan kaldırır. Bakteri kaynaklı sivilceleri kısa sürede iyileştiren orijinal ürün, ciltteki iltihaplanmaları iyileştirerek cildinizi zararlı mikroorganizmalara karşı korur.

Çam Katran Sabununun Zararları Nelerdir?

Çam katranı sabunun zararları alerjik rahatsızlığı olmayan kullanıcılar için yoktur. Olası kaşıntı veya yan etkiye karşı kullanımını durdurarak uzman bir hekime danışabilirsiniz. Sivilce, akne, yara gibi pek çok cilt probleminin üstesinden gelen özel, natürel bakım sabunu doğru kullanım sonrasında herhangi bir sağlık riski oluşturmamaktadır. Cilt hastalıklarının tedavisinde yüksek iyileştirici etkisiyle öne çıkan bakım ürünü, selülitli olanlar için de idealdir. Damarları iyileştiren, düzenli kullanım sonrasında çatlak selülit oluşumunu gideren Çam Katranı sabunu cildin eski canlı,  yumuşak, parlak görünümüne kavuşmasına yardım eder. Hem cilt hem de saç için ideal olup ciltteki lekelere karşı doğal tedavi edici etkisiyle günümüzde yoğun şekilde tercih edilir.

Çam Katranı Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Çam katranı satış fiyatı 12 TL ile 124 TL arasındadır. Fiyatı marka kalitesi, ürün içeriği ve tekli, çoklu paket içeriğine, miktarına göre değişkenlik göstermektedir.