Camide Uyuşturucu Kullanan İki Kişi Görevliler Tarafından Tekme Tokat Dövüldü

TAKİP ET

Sultangazi'de meydana gelen olayda bir caminin abdesthanesinde uyuşturucu içen iki kişi cami görevlileri tarafından darp edildi.

İstanbul'un Sultangazi ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan Hayırlıoğlu Camii'nin abdesthanesine saat 10.00 sıralarında giren iki kişi yanlarında getirdikleri uyuşturucu maddeyi çıkardı.

26 Eylül günü meydana gelen olayda, yanlarında getirdikleri uyuşturucu maddeyi kullanmaya başlayan ikili, kamera odasını temizleyen görevliler tarafından fark edildi.

Ellerine sopa alarak abdesthaneye gelen görevlileri fark eden ikiliden biri kaçmayı başardıysa da diğeri görevliler tarafından yakalandı.

Görevliler tarafından yakalanarak sopa, tekme ve tokatla darbedilen şahıs bir süre sonra kaçmayı başardı.

"Güvenlik Kamerası Görüntüleriyle Fark Ettik"

İki kişinin uyuşturucu kullandığını temizlik için girdikleri kamera odasında fark ettiklerini belirten Hayırlıoğlu Camii Dernek Başkanı Abdulkadir Tezbaşaran "Ben görür görmez polisi aradım. Abdesthaneye gelince de çocuklar kaçmaya kalktı. Yeğenlerim çocukları yakalamak için birkaç tane vurdular. Yetkililere sesleniyorum; Artık bu caminin etrafını çevirsinler. Bize yardım etsinler, biz çevirtelim. Camimizin etrafı çevrilmediği sürece burada uyuşturucu madde kullanan da çok olur, caminin musluklarını çalan da çok olur" dedi.

Tezbaşaran'ın yeğeni Furkan Tezbaşaran ise daha önce de caminin musluklarının çalındığını belirterek "Dayılarımla beraber camiyi temizlemek için gelmiştik. Sonra güvenlik kameralarından iki genç arkadaşın uyuşturucu kullandığını gördük. Tedbir amaçlı elimize birer tane sopa aldık. Yanlarına geldiğimizde kaçmaya çalıştılar. Bizde daha önceden polise haber verdiğimiz için kaçmasınlar diye birkaç tane vurduk. Camimiz de bu tarz olayları çok yaşıyoruz. Uyuşturucu kullanımının yanı sıra daha önce camimizin muslukları çalınmıştı. Bu durumdan çok şikayetçiyiz. Bu durumdan artık bıktık" ifadelerini kullandı.

Camide Uyuşturucu İçen İki Kişi Görevliler Tarafından Tekme Tokat Dövüldü kullanan