Can Ataklı'dan PKK Konusunda Skandal Sözler: Her Cümleye Bölücü Terör Örgütü Tanımı Koyuluyor, Bence Artık Bu Bölücü Tanımı Yanlış

TAKİP ET

Can Ataklı'dan yeni bir skandal açıklama daha geldi.

Kürtçülük sevdasıyla maruf Can Ataklı, Kürtçü terör örgütü PKK'ya ilişkin konuşurken "Her cümleye bölücü terör örgütü tanımı koyuluyor. Bence artık bu bölücü tanımı yanlış." dedi. 

Ataklı, "Dikkat edin bakın PKK, çok uzun süredir sivil halka yönelik bir operasyon yapmıyor, bombalar falan patlatmıyor, hedef asker. Bir örgüt asker öldürüyorsa bunun dünyada ya da askere saldırıyorsa, dünyadaki karşılığı terör olmadığıdır." ifadelerini kullandı.

Kürtçü terör örgütü PKK'yı bölücü olarak görmeyen ve neredeyse TSK'ya eşdeğer hale getiren Ataklı'nın açıklamaları şöyle: 

"Daha altını çizerek böyle her cümleye bölücü terör örgütü, bölücü terör örgütü. Ben de diyorum ki artık bu bölücü tanımı bence yanlış. PKK terör örgütüdür. Noktayı koymamız lazım.

Başına bir sıfat eklediğiniz an ne oluyor biliyor musunuz? Dünyada bu terör örgütü terör örgütü olarak değil, kendi özgürlüğü, kendi bağımsızlığı, kendi hakları için mücadele eden insanlar durumuna geliyor.

Eski Orgeneral şimdi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler diyor ki, aldığımız tedbirlerle PKK artık şehirlere gelemiyor. Oralarda masum insanlara eylem yapmıyor.

Dikkat edin bakın PKK, çok uzun süredir sivil halka yönelik bir operasyon yapmıyor, bombalar falan patlatmıyor, hedef asker. Bir örgüt asker öldürüyorsa bunun dünyada ya da askere saldırıyorsa, dünyadaki karşılığı terör olmadığıdır."

 

Can Ataklı pkk kürtçü terör kürtçü terör örgütü